На 25 октомври (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран в ж. к. "Младост" 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Александър Танев", ул. "Околовръстен път", бул. "Александър Малинов", ул. "Самара" и ул. "Околовръстен път" № 258, № 260 и № 262.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ж.к. "Младост" 4 - на паркинга до магазин Билла.

На 25 октомври (сряда) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително ремонтни дейности ул. "Никола Крушкин - Чолака", с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Сълзица", ул. "Спортист", ул. "Никола Крушкин - Чолака" до ул. "Витошко лале" от ул. "Цар Асенов път" и ул. "Цар Асенов път" от ул. "Никола Крушкин - Чолака" до ул. "Орешковица", ул. "Орешковица" и ул. "Изглед" до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Спортист" на кръстовището на ул. "Никола Крушкин - Чолака".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"