На 11 юни (вторник) 2024 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. "Шипченски проход", ж.к. "Гео Милев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между:

ул. "Александър Жендов", бул. "Цариградско шосе", ул. "Христо Чернопеев" и бул. "Шипченски проход", както и района между ул. "Николай Коперник", ул. "Постоянство", ул. "Коста Лулчев" и бул. "Шипченски проход".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Коста Лулчев" на кръстовището с ул. "Галилео Галилей".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Съдържание на: