На 11 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Герганица", кв. "Бояна" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Герганица" от ул. "Орешарска" до ул. "Байкал"

ул. "Десислава" от ул. "Църковна" до ул. "Герганица"

ул. "Скакавица" и ул. "Хан Телерик".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Орешарска" на кръстовището с ул. "Герганица".

 

На 11 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на спирателни кранове в Парк Борисова градина от 10:00 до 22:00 часа ще има намалено налягане до безводие по високите етажи на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Калиманци", ул. "Иларион Драгостинов" ул. "Георги Минчев" и ул. "Димитър Софиянец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Попова шапка" на кръстовището с ул. "Велчо Атанасов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"