На 16 ноември 2020 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Лозенска планина", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Васил Левски", ул. "Св. Спас", ул. "Могила", ул. "Теменуга", ул. 73, ул. "Старата чешма", ул. "Дивано" и ул. "Съединение"

ул. "Съединение" между ул. 73 и АМ "Тракия", 200 ОУ "Отец Паисий" и 97 ДГ "Изгрев" - филиал.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Съединение" и ул. "Иван Пешев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"