Слави Трифонов покани на среща очи в очи в предаването си жена, оплакала се, че е ругана от негови сътрудници. Хубавена Ненкова разказва в социалните мрежи как е участвала в екшън с джиповете на водещия.

По думите й колата на Слави отнела предимството й безцеремонно.  Случката се разиграла привечер на 3 декември, на паркинг в близост до ресторант. Тя се оплака, че вместо да получи извинение, е станала жертва и на физическа атака от страна на "мутрите на Трифонов". 

Реакцията на шоумена не закъсня. От Фейсбук страницата си той категорично отрече твърденията и призова Хубавена Ненкова да застане срещу него в телевизионен ефир.

"Всеки ден бивам замесен в различни небивалици. На някои, съвсем логично, не обръщам внимание. Например - аз съм рептил, пея с бронежилетка, на мога да имам деца и имам много незаконни деца. Но има други, на които обръщам внимание. Стрелял съм по Владо Кузов (доказан педофил), отправял съм заплахи за живота на Недялко Недялков (доказан собственик на жълт сайт), казал съм, че паметник бил от гипс, а той бил от стиропор и т.н. Сега се оказва, че на 3 декември, дама на име Хубавена Ненкова, излизайки от някакъв паркинг в квартал "Изток", е била ударена от кола, одрано й било огледалото и към нея били отправени обидни думи. И това била моя кола, а госпожата била обидена от мои сътрудници. И тъй като аз вярвам и знам, че силата е в истината, вярвам и знам, че за в бъдеще към мен ще бъдат отправени много подобни безпочвени и несъществуващи обвинения, иначе казано - лъжи, ще продължа да казвам истината. Затова, скъпа Хубавена, заповядай във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" и понеже аз съм публична личност, а и ти публично - ако съществуваш - си изрекла тези небивалици, ела за да разкажеш всичко, което твърдиш, по телевизията. И най-отговорно заявявам, че дълбоко вярвам в свободата на словото и дълбоко ненавиждам лъжата", написа в социалните мрежи Слави Трифонов.