Крампите - проблем, от който не се умира, но с който не се и живее. Започнали като едва доловимо трепване на прасеца, мускулните спазми са в състояние да се усилят дотолкова, че да ни държат будни цяла нощ, превиващи се от болка. По-лошото е, че те не подбират нито своите жертви - покосяват както млади и напълно здрави лица, така и такива в по-напреднала възраст и с разклатено здраве - нито местата от тялото ни, които атакуват.

В търсене на отговора как могат да бъдат преборени крампите ние се срещнахме с един от най-известните специалисти в областта на неврологията - проф. д-р Красимир Генов. Ето какво сподели пред микрофона ни той:

проф. д-р Красимир Генов

Източник: Vitaslim

Здравейте, проф. Генов! Едва ли има човек, който не знае що е то крампи, затова ще ви попитаме направо. Как да се справим с тях?

Здравейте! За да подходим по най-правилния начин, трябва първо да опознаем проблема. По своята същност т.нар. крампи са рязка, неволева контракция (съкращение) на мускул в човешкото тяло. Една от основните причини за тяхната изява е загубата на електролити и настъпването на електролитен дисбаланс в тялото, което е често срещано при хора, чието ежедневие е свързано с интензивно потене, при такива с нездравословно хранене, както и при някои заболявания като диабет тип 2 например. В тези случаи най-лесното нещо, което може да предприеме всеки, е да си набави незабавно магнезий.

Как може да се случи това?

Най-бързият начин е чрез прием на хранителни добавки, съдържащи магнезий. В моята практика изключително добри резултати постигам с MagCombo (Магнезий Комплекс). Препоръчвам го, защото той покрива двете задължителни условия за работещ продукт: 1. Съдържа високи дози чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от тялото. Експертно формулираният му състав, където са комбинирани висококонцентрирано количество магнезий плюс витамини от група В, осигурява очакван положителен ефект и облекчение. MagCombo е произведен по иновативна технология LICAPSTM, при която полезните вещества са разтворени в маслена среда. Това е от изключителна важност, защото по този начин се гарантира доброто усвояване, т.е. резултатът.

MagCombo е подходящ при широк спектър неврологични състояния - плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет тип 2 (за контрол на електролитния баланс), отслабена чувствителност в крайниците и т.н. Предвид неговия богат състав, аз препоръчвам ежедневен прием в доза от само 1 капсула на ден в продължение на поне 3 месеца. При по-тежките или хронични проблеми дозата е добре да бъде 2 капсули дневно, а терапевтичният курс да продължи по-дълго.

MagCombo е ефективен при крампи и безсъние

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Източник: Vitaslim

"Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно." Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

MagCombo ми донесе голямо облекчение

Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.

Източник: Vitaslim

"Имах силни мускулни болки в крака. Потърсих помощ при специалист невролог. Тогава тя ми предписа да пия магнезиевия комплекс MagCombo. Още след петата капсула започнах да усещам подобрение - болките ми намаляха и се чувствах по-добре. Пия ги от един месец и ще продължавам. По лекарска препоръка, за да постигна най-добър ефект и постоянство на резултатите, е добре да ги вземам поне три месеца. Следвам този съвет, защото виждам, че има реална полза от MagCombo. Вече няма и помен от болките в крака ми, крампите престанаха да ме мъчат. Резултатите са налице и се чувствам прекрасно. Много съм доволна, MagCombo ми донесе голямо облекчение. Силно го препоръчвам." Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.

Източник: Vitaslim

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

*ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ