Обикновено по време на празници се отпускаме, отдаваме се на почивка и покрай веселбите забравяме за опасностите, които застрашават здравето ни.

Какво се случва със стомаха ни когато преядем?

Добре познатите на мнозина киселини са първият индикатор, че сме прекалили с хапването. Следвани от тежест и дори гадене, проблемите със стомаха могат да развалят празничното настроение.

Освен преяждането обаче, Великденските празници крият и една друга, много по-сериозна опасност. Салмонелозата е остро инфекциозно заболяване, което засяга храносмилателната система. Вина за това има бактерията Салмонела (Salmonella). Серотиповете, които са причина за развитието на този тип заболяване попадат в организма при консумация на заразени хранителни продукти като например месо, риба, мляко, яйца и др.

По време на Великденските празници консумацията на яйца значително се повишава. Поради тази причина вероятността за зачестяване на случаите на Салмонелен Гастроентрит е огромна. Салмонелоза може да се прихване и от агнешко месо, което не е преминало през правилна термична обработка.

За съжаление тази коварна бактерия не подбира жертвата си според възрастта й. Пример за това е младата майка Гергана и нейните две близначета на две години. Гергана записва децата си на детска кухня и споделя:




Щамът на ПРОВИОТИК® – GLB44 има заявен патент в Американския институт за патенти във връзка с мощния инхибиторен ефект спрямо болестотворните бактерии Ешерихия Коли и Салмонела.

ПРОВИОТИК® постига впечатляващи резултати: една капсула ПРОВИОТИК® е в състояние да елиминира един милион бактерии Салмонела.

ПРОВИОТИК®е една от най-продаваните хранителни добавки в Ню Йорк сред продуктите, подпомагащи имунитета. Пият го юпитата от Пето авеню в Манхатън, както и моделите на Victoria’s secret. Той помага при тежки диети, възпрепятства появяването на газове и благотворно влияе на стомашно-чревния тракт.

ПРОВИОТИК® се отглежда в екологично чист растителен сок и има изцяло растителен произход. Не съдържа лактоза, глутен или ядки. Поради практическата си безвредност и липсата на каквито и да било алергени и консерванти, той е предпочитан от тези, които се отнасят с грижа към своето здраве.

Колкото до цената у нас, производителите направиха възможно за България ПРОВИОТИК® да е достъпен на промоционални цени, които са по-ниски от международните. А в момента можете да се възползвате и от великденската промоция с код “velikden-5” в нашия магазин https://smartbio.bg.

Научете повече за този уникален продукт на http://proviotic.bg/.