Заформя се нов скандал между протестиращите и част от лидерите на продължаващия над 150 дни протест срещу правителството и главния прокурор от "Отровното трио".

"Залпът" срещу Хаджигенов, Бабикян и Минеков беше даден по време на снощното недоволство, когато част от събралите се им потърсиха сметка къде са близо 100-те хиляди лева, дарени за каузата.

Заради пандемията Триото прекрати вечерните масови протести и организира отделни акции. В 18 часа във вторник Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов организираха онлайн събитие, а останалите протестиращи поискаха обяснение от тримата водачи на част от протеста за харченето на парите, събрани от дарения.

"Не с желание да разцепваме протестите или да обвиняваме някого, да гласуваме тук едно питане към "Отровното трио", колкото и да е неприятно - къде отидоха тези средства? Това са близо 100 000 лева", казва недоволният.

От септември насам на фейсбук страницата на "Отровното трио" стои апел за финансово подпомагане и банкова сметка с основание за плащане "за целите на протеста". Неин титуляр е Николай Хаджигенов, който държи и запазената марка "Отровното трио". "Всяка стотинка в подкрепа на протестите спира кражбата на 1000 лева от властта. Всяка помощ за бунта срещу Борисов и Гешев е помощ за милиони българи. Благодарим на стотиците дарители, подкрепата ви е важна за всички!", пише на страницата на Триото. Там също им поставят въпроса за какво се харчат парите, но за момента отговор все още липсва.

След публикацията Николай Хаджигенов написа съобщение до редакцията: "Видях ваш материал с питане къде са парите на протеста. Разбирам, че не вие лесно, но последният отчет за парите е от преди две седмици, беше новина три дни във всички медии. А сумата е почти двойно по голяма от стоте хиляди".