Пробиотикът, който впечатли докторите в САЩ и Европа, смайва медиците и у нас. Пред лекарите отвъд Океана продуктът се доказал с бързината, с която работи.

Известен с името ProCombo в България, той е произведен във Франция по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), гарантираща качествата му.

Произведен по специална технология - DUOCAP™ (капсула в капсула) - ProCombo е единственият пробиотик, който доказано съдържа живи пробиотични култури и то в максимално количество от 200 милиарда CFU/g. Благодарение на двойната капсула "добрите" бактерии пристигат директно в тънките черва, където се заселват и незабавно започват да работят. Неслучайно на ден от него се пие само по 1 капсула, а благотворният му ефект се забелязва още след първия прием.

Още с появата си в България ProCombo събуди интереса и на нашите специалисти. Чули за безспорните му качества, много лекари приложиха ProCombo в практиката си и се увериха в неговия ефект при пациенти с различни коремни оплаквания. Най-любознателни обаче се оказаха фармацевтите - много от тях вземат ProCombo за лична употреба и го препоръчват на своите клиенти.

ProCombo намалява подуването и тежестта в стомаха дори при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той помага на тялото да изхвърли натрупаните токсини. ProCombo е изключително ценен и за хора, подложени на антибиотично лечение, тъй като успешно предпазва от поява на остра диария и други стомашни неразположения.

ProCombo подобрява качеството на живот на пациентите

Проф. д-р Крум Кацаров, завеждащ "Клиника по Гастроентерология", ВМА

Източник: Vitaslim

За да има ефект от приема на пробиотик, продуктът трябва да покрие три задължителни критерия:

1. Вложените микроорганизми да преодолеят стомашната киселина и жлъчния сок;
2. Да достигнат до червата в достатъчно количество;
3. Да осъществят успешно прикрепяне към епителните клетки в дебелото черво.

Категорични медицински данни, че покрива гореизброените критерии за ефикасност притежава синбиотикът ProCombo (Пробиотик + Пребиотик). Благодарение на двойната капсула той осигурява прецизно освобождаване на пробиотика в тънките черва, както и запазване на максимално висока концентрация на жизнеспособни пробиотични бактерии.

В ежедневната ми лекарска практика в Клиниката по Гастроентерология на ВМА аз успешно прилагам ProCombo при различни състояния като диария, индуцирана от прием на антибиотици, синдром на раздразненото дебело черво, дивертикулоза, хронични чернодробни заболявания и след оперативни интервенции на стомашно-чревния тракт.

Наблюдаваните ефекти от лечението с ProCombo са отлични. Той намалява продължителността и тежестта на диарията, дори и на тази, предизвикана от антибиотици. Когато ProCombo е приеман успоредно с антибиотици, той успешно предотвратява изявата на негативните ефекти на тези лекарства върху дейността на стомашно-чревния тракт. Особено добри показатели отчитаме и при лицата, страдащи от синдром на раздразненото дебело черво и дивертикулоза, където благоприятният ефект на ProCombo е в няколко посоки - подобрява храносмилането, редуцира ферментацията и продукцията на газове, регулира перисталтиката. Приложението на ProCombo при хронични чернодробни заболявания е от значение за здравето на пациента, тъй като пробиотичните бактерии участват във възстановяването на чревната бариера, пропускливостта.

Проф. д-р Крум Кацаров, завеждащ "Клиника по Гастроентерология", ВМА

Редовни в тоалетната

Д-р Гаро Албояджиян, специалист Вътрешни болести, ДКЦ "Вита", София

Източник: Vitaslim

В случаи на нарушения в изхожданията към лекарствата изписвам и ПроКомбо. Всяка капсула съдържа 15 млрд. пробиотични бактерии плюс пребиотично вещество - храната на "добрите" бактерии. Благодарение на това подобрява храносмилането, освобождава тялото от натрупаните вследствие на задържането на фекалии токсини и нормализира перисталтиката. ПроКомбо дава еднакво добри резултати както при запек, така и при диария.

Д-р Гаро Албояджиян, специалист Вътрешни болести, ДКЦ "Вита", София

Пази от страничните ефекти на антибиотиците

Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар, XIV ДКЦ, София

Източник: Vitaslim

В моята практика ПроКомбо се доказа като ефективно средство за избягване на стомашно-чревни разстройства, причинени от силни лекарства, включително най-често предписваните антибиотици. Най-важното е приемът на ПроКомбо да започне още от първия ден на антибиотичното лечение и да продължи поне 4-5 дни след приключването му. ПроКомбо се пие по 1 капсула дневно, 2 часа преди или 2 часа след антибиотика.

Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар, XIV ДКЦ, София

Без болки в корема

Д-р Стефан Байданов, гастро-ентеролог, УМБАЛ "Д-р Г. Странски", Плевен

Източник: Vitaslim

Моите наблюдения от практиката върху ПроКомбо са, че има добър терапевтичен ефект при пациенти с чревен дискомфорт (тежест след нахранване, подуване и газове). Курсът на лечение, към който се придържам, е минимум 2 месеца (по 1 капсула дневно). При всички пациенти наблюдавам подобрение в чревната перисталтика. Не ми се е случвало до сега някой пациент да съобщи за страничен ефект. Много важно за мен е, че ПроКомбо е съвместим с всички медикаменти.

Д-р Стефан Байданов, гастро-ентеролог, УМБАЛ "Д-р Г. Странски", Плевен

Източник: Vitaslim

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация