Последно поколение магнезий разчупи статуквото за най-известния минерал. Иновативната разработка - маслен магнезий, осигурява безпрецедентно висока ефективност и засенчва всичко познато досега.

Специалният продукт, носещ името MagCombo (Магнезий Комплекс), е произведен във Франция по патентована технология LICAPS™ за пълноценно усвояване, което е гаранция за бързо постигане на максимални резултати.

Научен пробив

Благодарение на LICAPS™ технологията необикновеният маслен магнезий в MagCombo преминава бавно през червата и така достига най-високото познато ниво на усвояване в организма - до 90%. Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояване на магнезия. Всичко това прави възможно доставянето на необходимата дневна доза чист магнезий само с една-единствена капсула. Всички тези качества обуславят изключително високата ефективност на MagCombo.

Снимка: Витаслим

Най-предпочитаният магнезий

Още с идването си у нас MagCombo прикова вниманието както на специалисти от различни области на медицината, така и на препатили. На запознатите най-силно впечатление им направило, че той напълно покрива трите задължителни критерия за работещ магнезиев продукт: 1. Съдържа високи концентрации чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от организма; 3. Дава бързи и видими резултати. Първите, изпробвали го, отчитат значително подобрение в общото си здравословно състояние още в началото на приема.

Тялото работи като добре смазан механизъм

Специализираната комбинация от активни вещества в MagCombo (Магнезий комплекс) - маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 - осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той помага на мозъка ни по-лесно да "превключва" от работен режим към почивка и осигурява дълбок и качествен сън. Комплексът от функционални съставки в MagCombo елиминира чувството на отпадналост и умора, както и нервните неразположения и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, MagCombo повлиява ефективната работа на мозъка, подвижността на ставите, здравето на костите и ставите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане.

Така, със своето прецизно подбрано минерално-витаминно съдържание и бързото си действие, MagCombo подпомага по много начини здравето и допринася за нормалното протичане на жизненоважни процеси в човешкото тяло.

Снимка: Витаслим

Ефектът се забелязва дори при безпрецедентно ниски дози от само 1 капсула на ден. За траен и устойчив резултат препоръката е приемът на MagCombo да продължи поне 3 месеца.

Снимка: Витаслим

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация