На 25 и 26 октомври 2019 година в МБАЛ "Вита", съвместно с Болница Krankenhaus Sachsenhausen - Германия, ще се проведе Първия Вита бариатричен симпозиум.

Почетен гост и лектор ще бъде проф. д-р Пламен Стайков - едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Заксенхаузен и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн, както и директор на Учебния център IBC Oxford за Германия.

Защитава Бариатрична аспирантура в Оксфорд, Англия, и е хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна.

Той ще води лекции и демонстративни операции в рамките на Първия ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ, където за два дни ще се съберат всички специалисти по темата, с активното участие на лекарите от Центъра по метаболитна и бариатрична хирургия на Болница ВИТА.

С лекции ще участват изтъкнати хабилитирани ендокринолози от България, както и водещи имена в българската метаболитна хирургия, диетология и психология.

Ще бъдат демонстрирани на живо най-новите достижения на този тип оперативно лечение на болестното затлъстяване и диабета.

За тази цел се набират пациенти, които не само ще имат честта и късмета да бъдат оперирани от водещи специалисти в Европа, но и ще заплатят една минимална част от стойността на операцията, която ще подобри максимално здравето и качеството им на живот.

За справки и записвания на пациенти:

д-р Тушев - на 0889/813 724 и

д-р Милева - на тел. 0885/935 776,

както и на имейл info@vita.bg .

Очакваме Ви!

Местата са ограничени и ще бъдат записани само първите петима, които отговарят на условията.