До момента полицията няма нито една версия или следа, по която да работи. Близките и децата на потърпевшата са в шок, съобщи bTV.

Карловката тръгва за работа рано сутринта на 26 март. Напуска дома си малко след 4 сутринта. Жената трябва да измине около 400 метра от външната врата до автобусната спирка. Там, в 4,30 ч, трябва да се качи на служебния автобус.

Обичайно около 7 часа Стоянка Дудекова звъни по телефона на 14-годишния си син, за да го попита дали е станал за училище. В този ден тя не се обажда.

И понеже не е звъннала тази сутрин, той решил да й се обади, за да й каже, че е станал. Но телефонът й бил изключен”, разказва сестрата на изчезналата – Станка Дудекова.

Стоянка не се появява на работното си място. По думите на сестра й, колегите й от завода са казали пред полицаите, че тя изобщо не е била на автобусната спирка. 48-годишната жена наскоро си намерила работа. Заплатата й била около 400 лева. По данни на МВР тя е била облечена с тъмно зелено кожено яке, черен панталон и черни обувки с токче.

Последният човек, който вижда Стоянка Дудекова жива и здрава, е нейната приятелка Петя. На 25 март вечерта Петя и съпругът й гостуват в дома й. В нощта преди да изчезне 48-годишната жена не изглежда притеснена.

Беше много весела, както винаги. Бяхме добре посрещнати. Похвали се, че е взела първа заплата, доволна беше”, уточни Петя.

През ноември миналата година Стоянка Дудекова се развежда със съпруга си, който е местен бизнесмен. Съседка си спомня, че няколко дни преди да изчезне жената  все пак изглеждала угрижена заради подялбата на имуществото. На 14 април й предстояло дело.

Бившият съпруг обаче твърди, че не е виждал Стоянка от ноември миналата година. Близките й недоумяват кой и защо е решил да отвлече майката, чийто деца в момента са в шок от случилото се.

От полицията нямат версия за изчезването на жената.

От МВР молят, който има информация за Стоянка Дудекова да се обади на тел. 0335 93020 в РУП-Карлово или на тел. 112.