Така трикратният европейски шампион по мотоциклетизъм - 18-годишният Ангел Караньотов, обясни пред bTV влизането си с мотор в столичен мол заедно с 22-годишен свой приятел в началото на юни.

На 13 юни съучастникът му бе задържан от полицията и му бе повдигнато обвинение в хулиганство, а от МВР обявиха, че издирват вторият моторист - 18-годишен с инициали А.К. Впоследствие се оказа, че това е синът на актрисата Аня Пенчева и бизнесмена Ивайло Караньотов - Ангел. Във вторник Ангел заедно с баща си е отишъл в столичното Седмо РПУ, където е бил разпитан и са му повдигнати обвинения в хулиганство.

Още вчера младежът се извини на всички хора, които са били на мястото на инцидента. Той отрече да се укривал, бил на състезания в Румъния и пратил адвокат, който да съобщи, че той ще се яви веднага щом се върне у нас.
Днес Ангел обясни, че в мола са отишли около 10 момчета. "Не сме се крили, веднага качихме клипче и снимки в интернет. Ще си понеса последствията. Има закон. Но ще ги понеса и най-вече от баща си", каза момчето.

„Бяхме на Европейско първенство. Аз като чух звука от мотора по новините разбрах, че е Ангел. Веднага след връщането ни в България отидохме до районното”, добави баща му Ивайло Караньотов.