Майка на момче в 5-ти клас сигнализира, че синът й е удрян многократно от директорката на столичното 94-то училище. Oт учебното заведение категорично отричат някой да е посягал на детето, съобщи Нова телевизия.

За да защити братовчед си, петокласникът Спас нападнал ученик от същото училище. Момчето признава, че последвала свада, след което бил привикан в кабинета на директора. Вместо да му бъде поискано обяснение обаче получил шамари, заяви майка му Цветелина.

Кадър от Нова телевизия

"Бит е, многократно е удрян по бузата, даже имаше отбелязан пръстен, мислех, че са били само два шамара, но са били повече", казва Цветелина Добрева, майка на Спас.

От дирекцията обаче дават друга версия - самите те били обект на тормоз от страна на семейството, а Спас бил сред най-проблемните деца в училището.

Директорът на училището разказва още, че Спас е чест посетител в кабинета й, но точно днес не го била виждала. Последният разговор между двамата бил преди седмица, когато петокласникът отново бил замесен в бой.

"Накарах му се, но не съм му посягала, постоянно имаме проблеми, прави видеоклипове, не влиза в часовете", обяснява Латинка Ковачева, директор на училището.

Кадър от Нова телевизия

От образователното министерство проверяват случая, а междувременно майката на момчето е подала документи, за да го отпише от училището.