Опасна жена обсеби сина ми. Отне ми го преди 7 месеца. Днес той е много зле, психически нестабилен. Всички сме много разтревожени. Не знам какво да правя. А семейството на онази жена ми казва да дам 3 000 лева и ще си получа сина обратно. Това разказва пред 24rodopi.com кърджалийка, която посочва, че никога в живота си не се чувствала толкова безсилна.

"Нещата не бяха нормални за една връзка между мъж и жена още в самото начало. Онази казваше, че ако ги разделим, синът ми ще се самоубие. Караше го да иска постоянно пари от нас. След като получеха парите, следваше период на притеснително мълчание. Никакво обаждане, не знаехме какво се случва с него. 22-годишният ми син е травмиран от тази жена, която е от близко до Кърджали село, но живее в града", твърди отчаяната майка.

"По едно време той се върна в при мен, но на мига онази жена му изпрати някаква снимка на ръката си, шепата й беше пълна с хапчета. Не знам какъв знак беше това, но той се върна обратно при нея. Скоро пък е звънял на вуйчо си с молба да го прибере, но минути по-късно телефонът беше изключен. Много сме разтревожени, не знаем изобщо как да поддържаме връзка с него. Звъним, той не вдига, а после отговаря със sms. От една седмица е така, всеки път отговаря ,,Утре ще ви се обадя", но не се обажда, казва през сълзи майката.

Тя разполага с оскъдна информация за 27-годишната Ш. Е, която е "обсебила сина й".

"Госпожата си е направила сметката, че като съм била в чужбина, трябва да разполагам с много пари и тя да се опита да прибере част от тях. Съжалявам, вече нямам. Съпругът ми почина преди години, когато децата ми бяха малки. Изправях се пред много проблеми и трудности и ги преодолявах в името на децата ми. Уви, сега не знам какво да правя. Тази жена ме шантажира. Всички, които я познават, казват, че пуши от ония дрогиращи цигари. Тя има и малко дете. Опитахме се да се свържем със семейството й, но бяхме шокирани от отговора им. "Дайте 3 000 лева и тогава тя ще го остави", това казаха близките й. Днес съм склонна да мисля, че синът ми не е първият и последният в пипалата на тези измамници. Трябва да освободи детето си от "любовта" на психясалата", допълва майката на "пленения" кърджалийски младеж.

Днес той е с отнето свидетелство за правоуправление. "Въртял е гуми в 3 часа през нощта. Да не говорим колко има за изплащане. А никога не е правел такива неща. Тази жена биела момиченцето си пред сина ми, като казвала, че така се възпитават деца", допълва отчаяно майката.