Маслен магнезий грабна вниманието на медиците. Това споделиха самите експерти. Специалната течна форма, осигуряваща високо усвояване от полезния минерал, го превърна в любимец на лекарите от цялата страна.

У нас иновативната разработка носи името MagCombo (Магнезиев комплекс). Специалисти са убедени в неговата ефикасност. Само една капсула от MagCombo е достатъчна да покрие дневните нужди от магнезий. Вече доказал се в медицинските среди като ефективен продукт в борбата с различни проблеми, MagCombo се справя отлично с едни от най-често срещаните симптоми при магнезиев дефицит - мускулни крампи и безсъние. С експертно подбраната комбинация от жизненоважния минерал и витамини от група В, предварително разтворени в маслена среда, той има успокояващ ефект върху нервната система и отлично се справя с изблиците на раздразнителност и апатия. Освен емоционалния баланс, с негова помощ се преборват и неприятните мравучкания и намалената чувствителност в крайниците, които често съпътстват някои неврологични заболявания. Доказано е, че магнезият, доставен в оптимални количества, както е в MagCombo, подобрява дейността на сърцето и оказва благотворен ефект върху регулирането на кръвното налягане и сърдечния ритъм. MagCombo е особено ценен и в практиката на акушер-гинеколозите, защото той не само осигурява мускулния комфорт на бременните жени в най-важния период, а при нужда може да се опълчи на преждевременните контракции.

MagCombo е ефективен срещу крампи

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Снимка: Vitaslim

Крампите са едно от най-често срещаните оплаквания, а най-лесната и бърза стъпка, която може да предприеме всеки, е да си набави незабавно магнезий. За целта препоръчвам прием на хранителни добавки. В моята практика изключително добри резултати постигам с MagCombo (Магнезий комплекс). Той съдържа високи дози чист магнезий и се усвоява пълноценно от тялото. Експертно формулираният му състав, където са комбинирани високо концентрирано количество магнезий и витамини от група В, категорично осигурява положителен ефект и облекчение. Препоръчвам MagCombo на моите пациенти, защото е подходящ при широк спектър неврологични състояния - плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет тип 2 (за контрол на електролитния баланс), отслабена чувствителност в крайниците и т.н.

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника "Нервни болести" към Втора МБАЛ - София

Масленият магнезий подкрепя най-натоварения мускул - сърцето

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Снимка: Vitaslim

Основната роля на магнезия е да се грижи за нервната и мускулната система, а най-силният и най-натовареният мускул е сърцето. Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagCombo в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagCombo на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ "Александровска" - Клиника по пропедевтика на вътрешните болести "Проф. Стоян Киркович", София

Успешно прилагам магнезиевия комплекс при различни състояния

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Снимка: Vitaslim

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност. Успешно прилагам MagCombo и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза - 2 капсули дневно. MagCombo проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ "Майчин дом", София

Чувствителността на крайниците се възвръща по-бързо

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

Снимка: Vitaslim

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания. Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. "Бели брези", ул. "Битоля", бл. 32, София

 Доказа се в практиката

Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ „Интермедика“, София

Снимка: Vitaslim

В практиката ми на психиатър ежедневно се срещам с пациенти, страдащи от тревожно-депресивни разстройства. Предвид деликатността на тези състояния лечението им е многокомпонентно, а в последно време все повече внимание се обръща на магнезия - природното вещество с най-обещаващи резултати. Като продукт, покриващ напълно критериите за ефективност на терапията, в моята практика се наложи хранителната добавка MagCombo. Използвам MagCombo, самостоятелно или в комбинация с някой от другите подходи, в терапевтични схеми за преодоляване на депресивни състояния от различна степен, както и в случаи на временни емоционални неразположения. Наблюдаваните резултати след 3-месечен курс на прием са добри, като част от пациентите докладват за отчетено подобрение в своето състояние още след първите 30 дни.

Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ "Интермедика", София

Снимка: Vitaslim

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация