Десетки колеги, приятели и близки си взеха последно "сбогом" с журналистката Весела Тотева, която почина внезапно на 4 март. 

45-годишната Весела, която през последните години бе продуцент на сутрешния блок на Нова телевизия "Събуди се", е издъхнала по време на крос. В неделя сутринта тя излязла от дома си в столичния кв. "Бояна", за да потича, но се почувствала зле и починала.

"Неведоми са земните ни пътища...Ето внезапно свърши земният живот на Весела Тотева... внезапно като гръмотевечен гръм...Но Весела ще бъде вечно помнена от хората, които я познаваха....широко скроен, добър и деен човек...докоснала се в юношеските си години до Ада...но намерила сили да се пребори и да роди и отгледа две прекрасни деца - Валентина Каролева, моята снаха и Боби. Почивай в мир Весе! Семейството ти знаем къде си... Довиждане и до някога там горе... “Защото Божието царство не е ядене и пиене, а правда и мир, и радост в Светия Дух.” Римляни 14:17", написа във Фейсбук икономистът Владимир Каролев, чийто син е съпруг на дъщерята на Весела.

Валентина, която е актриса, живее с мъжа си в Лондон. Двамата очакват първото си дете. 

Снимка: Нова телевизия

Снимка: Нова телевизия

Снимка: Нова телевизия