Синдикалната организация КНСБ обяви, че прави жест към всички, които работят на първа линия в кризата с коронавируса с песен, озаглавена "Ангели".

"През последните месеци минаваме през труден период, който постави и ще поставя изпитания пред нас. Справянето с кризата не би било възможно без усилията, смелостта и себеотдаването на хиляди, които останаха на работните си места.

Държавни служители, полицаи, пожарникари, работещи в транспорта, търговията на дребно и най-вече тези, на които разчитаме силно и безрезервно в най-трудните моменти - медицинските работници - това са героите на България, които неизменно останаха на първа линия. На всички тях КНСБ иска да изкаже своята благодарност по най-искрения и емоционален начин - подаряваме им песента "Ангели", създадена специално за тях", заявиха от КНСБ.

Зад проекта за песента и клипа към нея, освен екип от КНСБ, стоят авторът на текста Соня Тодорова, изпълнителите Дичо, ВенЗи, Додо и прекрасните деца от вокална студия "Дъга". Музиката е на Дичо, бийт - Христо Радев, аранжимент и пиано - Димитър Кърнолски, китари - Иван Йорданов - Чери, уточниха от синдиката и изразиха специални благодарности за протегнатата ръка и професионализма на Арт център "Кърнолски".