Камериерка в хотел в Слънчев бряг се оплака от вербални и физически заплахи от страна на управителката на хотела, в който работела. Огняна Вълканова твърди, че тя и нейна колежка са били обиждани грубо, псувани и заплашвани с ножица. Тя е подала жалба в полицията.

"Цялата история започна с това, че бяхме на 5-ия етаж, а колежката ни Веселина беше на 2-ия, чухме викове и крясъци и слязохме долу... Само чуваме нецензурни думи, дойдоха и другите колеги, оказа се, че имало спречкване между нея и управителката Мария Митрева. Разтърваха ги и управителката отиде в асансьора, гледах я, че държи ножица, понечих да я взема, но тя я вдигна и замахна срещу мен, пак използвайки нецензурни думи", разказа камериерката пред Нова телевизия.

Тя недоумява с какво е предизвикала гнева на управителката на хотела, но според нея е искала "да стане по нейния начин".

"След това слязох да си напише молбата за напускане, защото в стресова среда не мога да говоря. Тя пак започна да ме обижда. Обърнах се да си взема чантата и усетих удари в гърба и в главата, колегите ни разтърваха, но тя взе ножицата и се опита да ме наръга", разказа още Огняна, която е решила да си извади медицинко свидетелство.

Тя уточни, че друг път не е била жертва на подобно отношение от управителката, но колеги са й разказали, че преди време хванала за косата рецепционистка пред туристите и камерите.

Управителката е потърсена за коментар, но нейни колеги отговорили, че не е там.

От полицията заявиха, че работят по случая. Оттам са написали предупредителен протокол за това, че не трябва да има контакти между камериерката и управителката на хотела. За инцидента е уведомена и Районната прокуратура в Несебър.

Не се съобщава името на хотела.

Само преди месец украинска камериерка в Слънчев бряг се оплака, че е била бита от управителя на хотела, защото искала да си получи 300 евро, които и дължат, съобщи Нова телевизия.