20-годишен студент изчезна мистериозно, близките му го издирват от дни, подали са и сигнал в полицията, съобщи "Нова телевизия". Момчето е от пазарджишко, студент е в София и живее в Студентски град.

Николай е студент по география в Софийски университет. Последно е видян в сградата на учебното заведение.

"Видях го последно на 23 януари, четвъртък. Спеше в леглото си. Аз излизах за работа в 8 сутринта. От тогава няма никаква следа от него. Доколкото знам няма проблеми с никого. Съвсем нормално се държеше", заяви съквартирантът му Иван.

Според локацията му в социалните мрежи, последно Николай е посетил Казичене. Бащата на момчето - Валентин, опита да се свърже с него по телефона. Сигналът е свободен, но никой не отговаря. Телефонът му е бил изключен в петък.

"За последно го чух преди една седмица. Беше изключително спокоен, събудих го от сън. В събота сутринта му се обадих, не ми вдигна. Започнах да се притеснявам. Писах му съобщение, на което не е отговарял, не е и прочетено. В събота вечерта подадох заявление за общодържавно издирване. Последно намерих документи за работа във фирма, в която е работил само 4 дена. Не знам подробности, не знаех, че е напуснал", разказва бащата на Николай.

Близките призовават ако някой има информация за Николай и местонахождението му, да сигнализира в близкото РПУ или на следните телефони; 089 914 0064; 089 916 13 56.