Грози ни сериозен срив на здравето, предупреждават здравните власти. По думите им изтощаването на организма през зимата и изчерпването на жизненоважни витамини и минерали, което обикновено се проявява като уж безобидна отпадналост и умора, е тревожният сигнал за дискредитиран имунитет и отслабена защита.

Двата сериозни дефицита

"Грипът и вирусите намаляват нивата на голям брой витамини и минерали, които участват в имунните функции (...) и имат важна роля в метаболизма на белтъците и енергията", пише в сайта на здравното ведомство националният консултант доц. д-р Стефка Петрова, директор на Националния център по опазване на общественото здраве. Така преминали веднъж през най-болестния сезон, вместо да сме в безопасност, ние всъщност попадаме в още по-високорискова ситуация, отключена от фаталната комбинация на два сериозни дефицита - витаминен и магнезиев. Състояние, в което разболяването ни е в кърпа вързано, дори и при най-малката заплаха, и то независимо от възрастта ни или температурите навън.

Атаката е най-добрата защита

Изправени пред лицето на опасността, най-доброто нещо, което можем да направим, съветват медицинските специалисти, е ответната атака над проблема във вид на незабавно попълване на отворилите се липси и повишаване на имунната защита чрез директен внос на недостигащите ни вещества. Доказал неведнъж своята ефективност както пред лекари от различни сфери на медицината, така и пред вече изпиталите на свой гръб тежестта на последствията от магнезиевия недоимък, като първа помощ в кризисната за здравето ситуация се посочва специален магнезиев комплекс, познат с името MagCombo (МагКомбо). Комбинирайки в себе си концентрирано количество чист магнезий плюс комплекс от най-важните за добрия имунитет витамини от група В и витамин С, дозирани в съответствие със здравните нужди на българина, той не само повишава устойчивостта на организма, но е и достатъчно мощно оръжие за отблъскване на болестотворните заплахи на два фронта едновременно.

В сигурни ръце

Разработен от висококвалифицирани френски учени в областта на фармацията и медицината, MagCombo представя най-новите достижения в двете научно-изследователски сфери. Чрез патентованата технология за производство - LICAPSTM, която позволява запечатването на течности в твърди желатинови капсули без никаква химична или термична обработка, той е единственият магнезий в маслена форма у нас. Без аналог по своята фармакологична формулировка, MagCombo достига нива на усвояване и насищане на организма със съдържащите се в него полезни вещества на равнища, които обикновените продукти (на таблетки или разтворими) не могат - над 90%. Всичко това в съчетание с балансираната му формула, съчетаваща най-препоръчваните за справяне с опасната обстановка вещества, го прави незаменим за всеки, чийто имунитет е дискредитиран и/или е поставен в непосредствена заплаха за здравето. Освен за подобряване на имунната защита, MagCombo е изключително ценен и при разстройства в здравния статус, като например мускулна слабост, отпадналост и умора, нарушен сън и емоционална нестабилност.

MagCombo е ефективен

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.

Д-р Стела Янкова

Преборих умората и депресията за 3 месеца

Тодорка Желева, 46 год., с. Кошарица, общ. Несeбър

Страдам от депресия и тиреоидит на Хашимото. Преди няколко месеца бях много зле. Беше ме налегнала умора, нямах никаква енергия, а краката ми се схващаха постоянно. Реших да посетя доверен за мен специалист - известен хомеопат в Бургас. Тя ми препоръча да започна прием на магнезиевия комплекс MagCombo. Пия го вече трети месец и се чувствам чудесно. Продължавам напред към пълния успех и даже сега купих и на мъжа ми. Препоръчвам MagCombo на всекиго, за когото сполетелите ме проблеми звучат познато.

Тодорка Желева

MagCombo ме спаси от изтощението

Гергана Илиева, 42 год., София

Аз съм активен човек и постоянно съм в движение, а ето, че зимата ми се отрази - изведнъж се почувствах изтощена и без енергия. Крайниците ми започнаха да изтръпват и имах усещането, че тялото ми се предава. Дори в рамките на 1 месец се разболях два пъти.

Консултирах се с личния си лекар и се оказа, че страдам от дефицит на магнезий и на витамини. Изписа ми да пия магнезиевия комплекс MagCombo, защото освен магнезий, той съдържа витамини от В групата и витамин С.

Приемам го вече от месец и резултатът е налице. Чувствам се отлично. Умората и схващанията изчезнаха. Определено укрепнах и имунитетът ми се засили - не съм боледувала, въпреки че ходя на работа всеки ден. Заставам с името си зад MagCombo, защото се уверих, че той работи.

Гергана Илиева

MagCombo ме държи в перфектна кондиция

Ясен Жеков, 49 год., Кърджали

Мускулни схващания ме събуждаха почти всяка нощ. Болката приличаше на изстрел, който ме уцелваше без да подозирам. Потърсих помощ от фармацевта в аптеката до нас и той ми препоръча MagCombo. Увери ме, че ще помогне не само за крампите, но и ще подобри цялостното ми здраве.

Започнах да го пия по една капсула на ден и след около седмица досадните крампи отшумяха. Чувствам се по-жизнен и отпочинал, а сънят ми стана пълноценен. Благодарен съм на фармацевта за безценния съвет, благодарение на който съм в перфектна кондиция дори и в този тежък период. Препоръчвам MagCombo от сърце на всеки, който цени здравето си.

Ясен Жеков

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

*ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ