За юбилеен десети път Банско ще приеме стартове от Световната купа по ски алпийски дисциплини. Състезанията ще са три на брой и ще се проведат на 22, 23 и 24 февруари 2019 г. Първият старт е Алпийска комбинация (Супер Г и слалом), следва Супергигантски слалом на 23-ти и Гигантски слалом на 24-ти. Всички стартове са при мъжете.

Това ще бъде 6-тата Световна купа по ски на Бъндеришка поляна и общо 8-та след двете поредни по сноуборд през 2017 г. и 2018 г., на които Дженерали Застраховане АД също бе спонсор. На писта Марк Жирардели ще се проведат бързите дисциплини - Супер Г и Гигантски слалом, а на Алберто Томба ще е слаломът, който е част от алпийската комбинация. Предстоящото състезание ще е 3-то идване на състезателите мъже скиори в Банско след 2011 г. и 2012 г. Очакваният брой състезатели за 3-те дни е 150.

Наред с оспорваните състезания, Дженерали Застраховане АД организира специално обособена FUN - зона на Бъндеришка поляна от 22-ри до 24-ти февруари 2019 г., където всички малки и големи любители на зимните спортове могат да се насладят на забавни игри и много награди.

За най-малките гости на първенството GENERALI ще осигури детски кът с аниматори, където малчуганите ще могат да се упражняват в рисуването на лъв. Най-красивата рисунка ще получи специална награда - детска ски каска. Всяко дете, което желае да се превърне в лъв за един ден ще бъде с лъвско личице, нарисувано от нашите аниматори.

За родителите на малчуганите и гостите ще има специален RED BAR, където може да се насладите на топли напитки - греяно вино с плодове и подправки, боровинков сок и плодов чай.

За любителите на стрелбата ще има специално изградено Стрелбище, където всеки, който покаже точна стрелба, може да спечели много награди.

И не на последно място за тези, които искат само да си починат Зоната за релакс на GENERALI ще е най-подходящото място.

Дженерали Застраховане ви очаква на Бъндеришка поляна от 22-ри до 24-ти февруари 2019 г. по време на Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже BANSKO 2019.

Дженерали Застраховане АД подпомага активната дейност, както на утвърдили се спортисти, така и на подрастващи деца, които професионално се занимават със спорт, защото активното спортуване е предпоставка за правилното физическо развитие и условие за изграждане на позитивни личностни качества.

Това е начинът на Компанията да откликне на социалните и демографски предизвикателства, които засягат нашето общество.

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.

Дженерали Застраховане АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул."Княз Александър Дондуков" № 68, ЕИК 030269049 и притежава лиценз за извършване на застрахователна дейност - Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г. Дженерали Застраховане АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.

За повече информация посетете: https://www.generali.bg/

За онлайн застраховки посетете: https://online.generali.bg/.