Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки публикува гневен пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук срещу младежите, изнасилили брутално 18-годишно момиче в Германия.

Както е известно, петимата задържани са заподозрени, че са изнасилили 18-годишно момиче в горист район близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн-Вестфалия.

"Тези "хубавци" на снимката, очевиден образец за грантова "интеграция", са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесетгодишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесетгодишни извършители. Четиринадесет годишни! Можете ли да познаете какъв е техния произход? Да, прави сте. Древно индийски. Сега, може би, според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме "индо-германци". Или "индо-европейци". Все едно. Лошото е, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи. Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са "българи", пише евродепутатът.

Кадър: Фейсбук

"Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкия ритник в метрото, както и много други. Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата "интеграция". Както се казва - да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави...", коментира още Джамбазки.

Кадър: Фейсбук