Модерен дом за възрастни хора отвори врати близо до София. Той е разположен в падината между Рила, Средна гора и Витоша и предоставя панорамен поглед на своите гости. Резиденцията "Свети Георги" е един от първите модерни пансиони за възрастни хора, които дават сериозна заявка да оставят в миналото занемарените старчески домове, познати от безбройните репортажи по телевизията.

Резиденция за възрастни хора "Свети Георги" се намира едва на 15 минути с кола от София, разположена е в китното село Вакарел, община Ихтиман. Управата и персоналът се стремят да изградят атмосфера, базирана на виждането, че пълноценната среда за живот е необходима за старините на вашите близки, за да продължават да хранят мечтите и надеждите си.

В модерната резиденция има пълен набор от грижи и внимание за тях - от персонално наблюдение до опитен екип от медицински лица и разнообразие от развлекателни дейности за тяхно максимално удобство. Мениджмънтът залага на качествен и полезен хранителен режим, зала за спорт, забавления с настолни игри, кино вечери, представления, лекции, библиотека. Това са само малка част от предимствата на резиденцията, която е новопостроена по Европейски стандарт и разполага с всички необходими условия, за да се почувстват близките ви наистина като у дома. Благоприятен е и фактът, че всички стаи са с южно изложение.

Индивидуалният подход към всеки резидент на голямото семейство е не просто задължение, а призвание за екипа.

"Знаем, че всеки има собствени нужди, предпочитания и начин на живот, спрямо които екипа ни полага необходимата индивидуална грижа. Предлагаме всекидневно раздвижване - едно от важните неща за водене на здравословен начин на живот. Благодарение на нашия екип от рехабилитатори, ние се стремим вашите близки да бъдат в чудесно физическо здраве. Важно е да отбележим, че при нас лекарски и медицински услуги са на разположение денонощно. Здравето на резидентите е най-важно, затова имаме екип, който е на разположение във всеки един момент на денонощието", обобщават от управата на резиденция "Свети Георги".

Залата за спорт е оборудвана с уреди, където всеки гост на дома може да спортува и да се раздвижва с помощта на опитни рехабилитатори. Също така се предлага качествен и полезен хранителен режим, който представлява индивидуално съобразено меню, спрямо здравословното състояние на резидента и се сервира четири пъти на ден.

Снимки: Резиденция за възрастни хора "Свети Георги"

Медицинският екип в дома е на разположение на всички пребиваващи, за да може техният престой да бъде по-приятен и спокоен. Домът разполага и с видео наблюдение, което предоставя сигурна среда за живеещите в дома.

Снимки: Резиденция за възрастни хора "Свети Георги"

"Резиденция "Свети Георги" се стреми да създаде атмосфера на спокоен и удобен живот, в който неизменна част е подкрепящата социална среда, новите приятелства, добрата храна и невероятната природа. Ние искаме да помогнем вашите близки да се чувстват пълни с живот", заключават от дома.

Научете повече за резиденцията ТУК>>>