Лекари от различни специалности се обединиха и избраха своя фаворит. Сблъсквали се с какво ли не в своята практика, те са категорични - масленият магнезий ефективно се справя с мускулните крампи, депресията и дори с някои кардиологични смущения.

Благодарение на маслената си формула специалната разработка, известна у нас с името MagCombo, се усвоява много добре от организма и работи изключително ефективно. Зад ефикасността на MagCombo застанаха и препатили, които в негово лице виждат силен коз срещу много болежки.

КРАМПИ? НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ

Дали заради напрегнатото ежедневие или заради ниското качество на храната, а може би и заради двете оплакванията от отпадналост, безсъние, крампи и изтръпвания зачестили в кабинета на общопрактикуващия лекар от Бургас д-р Стела Янкова. За преборването им тя открила сигурен помощник в лицето на MagCombo. Той спечелил доверието ѝ не само заради изключителното си качество, а защото с него тя постига най-важното - доброто здраве на пациентите.

MagCombo е ефективен при крампи и безсъние

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

 

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно. Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Именно от крампите успели да се отърват чаровната Магдалена Гогова от София и усмихнатата Атче Юсеин от Стара Загора, които открили своя спасител в лицето на MagCombo. Справили се веднъж с мъчителните спазми, те се радват на живот без болка. Към тях се присъединява и възрожденското чедо Златка Калайджиева от Панагюрище, която побеждавайки нощните крампи, си осигурила качествен сън през нощта - необходимото условие за добро здраве и пълноценен живот.

С MagCombo усетих разликата - схващането изчезна

Магдалена Гогова, София, 46 год.

Като минах 40-те, схващанията в мускулите зачестиха - най-вече в прасците. Личната лекарка ми каза да пия магнезий. Пила съм няколко продукта, от които приемах по цяла шепа таблетки всеки ден. А ефектът им не беше кой знае какъв. Затова, когато фармацевтката ми препоръча MagCombo, от който се пие само по 1 капсула дневно, аз веднага го купих. Приемам го вече 2 месеца и определено твърдя, че усетих разликата. Той просто работи - нямам схващания и се чувствам отлично. Магдалена Гогова, София, 46 год.

MagCombo ми донесе голямо облекчение

Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.

Имах силни мускулни болки в крака. Потърсих помощ при специалист невролог. Тогава тя ми предписа да пия магнезиевия комплекс MagCombo. Още след петата капсула започнах да усещам подобрение - болките ми намаляха и се чувствах по-добре. Пия ги от един месец и ще продължавам. По лекарска препоръка, за да постигна най-добър ефект и постоянство на резултатите, е добре да ги вземам поне три месеца. Следвам този съвет, защото виждам, че има реална полза от MagCombo. Вече няма и помен от болките в крака ми, крампите престанаха да ме мъчат. Резултатите са налице и се чувствам прекрасно. Много съм доволна, MagCombo ми донесе голямо облекчение. Силно го препоръчвам. Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.

Сънят ми стана пълноценен

Златка Калайджиева, Панагюрище, 43 год.

Преди мускулите на краката ми блокираха непрекъснато, а най-зле ставаше посред нощ. Ходилото и прасецът се схващаха по няколко пъти щом си легна. Беше голямо мъчение, ставах от леглото, обикалях из вкъщи с часове, докато ме отпусне. От стрес и преумора спях само по два часа. Опитвах да намеря облекчение с няколко магнезиеви добавки, но без особен ефект.

Един ден попаднах на информация за MagCombo в Интернет. Предната нощ не бях мигнала от болки и масажиране на прасците цяла вечер и се реших да го пробвам. Още на петия ден усетих промяна в състоянието си. Крампите започнаха да ме отпускат. Пия го почти два месеца. Сънят ми стана пълноценен, спокоен и схващанията ги няма. Чувствам се много добре. При мен ефектът от приема на MagCombo e огромен, силно го препоръчвам на хората с проблеми като моите. Знам, че трябва да се приема поне 3 месеца за траен ефект и продължавам да го пия, за да затвърдя подобрението. Златка Калайджиева, Панагюрище, 43 год.

ЕФЕКТИВНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И У ДОМА

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче положението е еднакво неприятно - мускулите "не ни слушат". Именно в тези случаи д-р Зоя Алякова, специалист по Физикална и рехабилитационна медицина, който е преминал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, категорично препоръчва MagCombo. Приложен в доза от 1 капсула на ден успоредно с утвърдените процедури, той не само подобрява резултатите, а значително ускорява възстановителния процес.

MagCombo връща по-бързо чувствителността на крайниците

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. "Бели брези", ул. "Битоля", бл. 32, София

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми. Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. "Бели брези", ул. "Битоля", бл. 32, София

Същите наблюдения има и столичанинът Красимир Гарчев, който от две години се бори с последствията от инсулта върху мускулната дейност. Преминал през най-страшното, неговият случай е повече от показателен за ефективността на MagCombo.

MagCombo ми помага да преборя последиците от инсулта

Красимир Гарчев, София, 64 год.

Прекарах инсулт преди 2 години. Вследствие изпитвах трудности при ходене, мускулите ми често се схващаха, мъчеха ме крампи. Опитвах разни добавки за справяне с болките, резултат почти нямаше. Един ден попаднах на реклама на MagCombo в Интернет и реших да изпробвам дали ще помогне. Резултатът ме впечатли. Изпил съм само 2 опаковки и вече имам сериозно подобрение. Продължавам с MagCombo. Доволен съм от помощта му. Красимир Гарчев, София, 64 год.

ВЪВ ФОРМА БЕЗ МУСКУЛНА ТРЕСКА

Дискомфортът в мускулите не е "привилегия" само на по-възрастните - от него се оплакват дори и 20-годишните, особено когато следват всички правила на здравословния начин на живот и спортуват активно. Затова, независимо дали сте се отдали на професията спортист или тренирате от време на време за тонус, MagCombo е онова нещо, с което хем ще се лишите от мускулната треска, хем ще се предпазите от травми.

MagCombo намалява опасността от мускулни травми

Д-р Стамен Илиев, лекар в ДЮШ на ПФК Левски, София

В моите терапевтично-възстановителни програми, свързани с ежедневната ми работа с активно спортуващи млади лица, MagCombo (Магнезий комплекс) намира широко приложение. Избрах го, защото той има експертно формулиран състав, изцяло отговарящ на нуждите на спортистите.

С високото си съдържание на магнезий MagCombo подпомага правилното възстановяване след натоварване и намалява опасността от поява на разтежения, спазми и разкъсвания на мускулни влакна. Комбинирането му с витамините В2, В6 и В12 осигурява добър мускулен растеж. Само с 1 капсула MagCombo на ден постигам двете най-важни за спортиста неща - по-добро представяне и пълноценно възстановяване. Д-р Стамен Илиев, лекар в ДЮШ на ПФК Левски, София

КАК ДА ПРЕБОРИМ ДЕПРЕСИЯТА?

Не е за вярване, но депресията е второто най-разпространено заболяване след сърдечно-съдовите проблеми. Макар у нас все още да е приемано за тема табу, все повече хора си дават сметка за важността на психичното равновесие. А най-хубавото е, че не кой да е, а природата ни е дала най-силния антидепресант - магнезият. Доставяйки концентрирани количества магнезий в тялото, MagCombo е силен коз в нашите ръце, от който се възползват дори и професионалистите, какъвто е психиатърът д-р Силвия Василева от София, сблъсквала се нееднократно с депресията лице в лице.

MagCombo ми се доказа в практиката

Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ "Интермедика", ул. Нишава 62, София

В практиката ми на психиатър ежедневно се срещам с пациенти, страдащи от тревожно-депресивни разстройства. Тези състояния се изразяват с постоянно чувство на тъга, безпокойство или празнота; загуба на интерес към дейности, които някога са били интересни или приятни, включително и намалено либидо; необичайна умора, усещане за забавяне на темпото; нарушения на съня - безсъние, ранно събуждане или пък прекомерен сън; социално отдръпване; затруднения в концентрацията, паметта или вземането на решения; необичайно безпокойство или раздразнителност; постоянни физически проблеми като главоболие, храносмилателни разстройства или хронична болка, които не се повлияват от назначено лечение.

Предвид деликатността на тези състояния лечението им е многокомпонентно и може да включва както медикаменти и практики, така и природни средства. В последно време в световната психиатрична практика все повече внимание се обръща на магнезия - природното вещество с най-обещаващи резултати.

Като продукт, покриващ напълно критериите за ефективност на терапията, в моята практика се наложи хранителната добавка MagCombo. Използвам MagCombo, самостоятелно или в комбинация с някой от другите подходи, в терапевтични схеми за преодоляване на депресивни състояния от различна степен, както и в случаи на временни емоционални неразположения. Наблюдаваните резултати след 3-месечен курс на прием са добри, като част от пациентите докладват за отчетено подобрение в своето състояние още след първите 30 дни. MagCombo се понася добре от пациентите, няма негативни ефекти. Постигнатите добри резултати не се различават спрямо фактори като пол, възраст, професия и пр. Опитът ми показа, че продуктът работи и мога да му се доверя.

Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ "Интермедика", ул. Нишава 62, София

Заключенията на д-р Василева относно ефективността на MagCombo потвърждава и личният опит на г-н Германов от града на розите. Изпитал на гърба си що е то стрес, той е от онези хора, които знаят какво е да ходиш от кабинет на кабинет и как това може да се отрази на психиката.

Драстично намалих лекарствата срещу тревожност

Генади Германов, Казанлък, 52 год.

Историята ми започна преди 3 години. Дотогава не знаех какво е стрес и умора. Бях много енергичен. Един ден обаче, както си работех, внезапно получих замайване, стягане в гърдите, задух, краката ми се подкосиха. И оттам се започна ходенето по доктори - минах през трима кардиолози, двама невролози, травматолог, психолог, психиатър и знам ли дали не изпускам още някого. Всички казваха, че си внушавам и съм добре. Започнах да вдигам пулс 130 удара в минута и ми изписаха бета блокер, който приемам до ден днешен. Изписаха ми още лекарства срещу тревожност и панически предразположения, с чиито прием също продължавам до днес.

За проблемите с краката взимах популярен магнезиев продукт, но подобрението беше минимално. После го смених с друг вид магнезий, имаше известен ефект, но отново недостатъчен. Тогава моя позната, която е магистър-фармацевт и управител на веригата аптеки, от където си купувам лекарствата, ми препоръча MagCombo. На нея имам пълно доверие и започнах да го пия.

Втори месец го вземам и съм почти толкова добре, колкото преди появата на проблемите ми. Изтръпването в крайниците ми изчезна, имам спокоен сън, не се ядосвам, дори драстично намалих лекарствата срещу тревожност. С приема на MagCombo се чувствам прекрасно и имам сила и енергия.

Генади Германов, Казанлък, 52 год.

СЪРЦЕТО РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК

За никому не е тайна колко важен орган е сърцето. А замисляли ли сте се какво всъщност е то? Сърцето е най-силният мускул в нашето тяло, а "работните му смени" са 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Натоварване, което лесно може да извади извън строя дори най-добрата машина.

Затова, за да издържи на натоварването и да не ни предаде, сърцето се нуждае от ежедневна подкрепа. Като експертно средство, което поддържа нормалния сърдечен ритъм и спомага за ефективен контрол на кръвното налягане, специалистите единодушно посочват магнезия. Давайки ежедневно високи дози чист магнезий, MagCombo е надежден съюзник в ръцете на специалистите. В качествата му се е уверил и столичният кардиолог д-р Васил Колев, чиято клинична практика недвусмислено е потвърдила, че на MagCombo може да се има доверие.

MagCombo подкрепя най-натоварения мускул - сърцето

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ "Александровска" - Клиника по пропедевтика на вътрешните болести "Проф. Стоян Киркович", София

Магнезият е елементът с най-осезаемо и важно участие в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се смята за невероятно значим за поддържането на общото ни здраве, за превенция на редица сериозни заболявания, както и за лечение на вече зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и същевременно най-натовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagCombo (Магнезий Комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagCombo в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagCombo на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ "Александровска" - Клиника по пропедевтика на вътрешните болести "Проф. Стоян Киркович", София

ДИАГНОЗАТА ДИАБЕТ - ПОСЛЕДСТВИЯТА СА КОНТРОЛИРУЕМИ

 

Като чуем диабет и първата ни асоциация е за захар. А знаете ли, че при установен диабет, особено когато не е добре контролиран, в тялото се отключва ускорен процес на изхвърляне на магнезия, вследствие на който бързо се стига до критично ниски нива на жизненоважния минерал. Докарали се до там, симптомите веднага се появяват - крампи, мравучкания и схващания по крайниците, отпадналост. А най-лошото е, че колкото повече магнезий сме изгубили, толкова контролът на захарта става по-труден.

За да предпазят пациентите си от попадането в този порочен кръг, ендокринолозите препоръчват ежедневен прием на магнезий във високи дози. Доставяйки цели 185 mg чист магнезий с всяка капсула, MagCombo вече е неизменна част от снаряжението на специалистите, а резултатите са категорични.

MagCombo е правилният избор при диабет

Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог, МЦ "Витклиник", София

При декомпенсиран захарен диабет тип 2 магнезият усилено се изхвърля с урината и тялото бързо изпада в хипомагнезиемия (критично ниски нива на магнезий). Компенсиране на недостига само чрез храната не може да се постигне. В тези случаи допълнителният прием на магнезий е задължителен.

За да бъде ефективна терапията, диабетоболните трябва да приемат високи количества магнезий, което аз постигам с продукта MagCombo. Заради концентрираното съдържание на магнезий и подходящата комбинация от витамини В той не само нормализира нивата на магнезия при лицата, страдащи от диабет, но и облекчава симптоматиката при диабетна полиневропатия. След 3-месечна терапия с MagCombo в доза от 2 капсули на ден с пациентите отчитаме много добри резултати - повлияване на мускулната слабост и подобрен контрол на кръвната захар, а паренето по ходилата и краката, мравучкането, непоносимостта към завивките и болката значително намаляват. Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог, МЦ "Витклиник", София

ПРЕЖДЕВРЕМЕННИТЕ КОНТРАКЦИИ - СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ

Безспорно, раждането на наследник вкъщи е най-голямата радост. А ако всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от огромна доза късмет. Доброто стечение на обстоятелствата обаче е нещо толкова рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а опасността от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което притежава силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е случайно, че специалистите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощ в работата си. А предвид своя професионално формулиран състав с концентрирани количества чист магнезий MagCombo е първият избор на професионалистите, които с него овладяват ситуацията бързо и успешно.

Успешно прилагам MagCombo при различни състояния

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ "Майчин дом", София

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност.

Успешно прилагам MagCombo и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза - 2 капсули дневно. MagCombo проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации. Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ "Майчин дом", София

С КАКВО MagCombo ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagCombo няма аналог по своята формула - маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен вид и експертно формулиран състав той отговаря на трите най-важни изисквания за ефективен магнезиев продукт: 1. Съдържа високи концентрации чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от организма; 3. Дава бързи и видими резултати.

УСВОЯВАНЕТО

Масленият магнезий MagCombo преминава бавно през червата, осигурявайки двете необходими на тялото предпоставки, за да постигне пълноценно всмукване - време и покривна площ. По този начин той достига най-високото познато ниво на усвояване в организма - до 90%. Лабораторно доказано е, че маслената субстанция осигурява в пъти по-добро усвояване Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояването на магнезия.

КОНЦЕНТРАЦИЯТА

Формулиран така, че да покрива ежедневните нужди на възрастен индивид, MagCombo осигурява максимални концентрации чист магнезий - цели 185 mg във всяка капсула. За сравнение в най-масово разпространените магнезиеви продукти съдържанието на чист магнезий е средно около 35 mg. Затова и препоръчаната дневна доза от само 1 капсула MagCombo осигурява това, за което иначе трябва да бъдат приети 5-6 таблетки обикновен магнезий на прах.

Само 1 капсула MagCombo е достатъчна за деня 

Д-р Иво Павлов, общопрактикуващ лекар, III-та ПОЛИКЛИНИКА, Хасково

Често в практиката си назначавам магнезиева терапия, тъй като магнезият е жизненоважен за тялото. Професионалната ми препоръка е насочена към продукта MagCombo (Магнезий Комплекс), защото той има редица важни предимства. Комплексният му състав (магнезий + витамини С, В6, В2 и B12) осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. С маслената си форма той се усвоява пълноценно от тялото, а това е най-важното условие за работещ магнезиев продукт. Само 1 капсула MagCombo е достатъчна да осигури необходимото за деня количество полезни вещества. Д-р Иво Павлов, общопрактикуващ лекар, III-та ПОЛИКЛИНИКА, Хасково

РЕЗУЛТАТИТЕ

Специализираната комбинация от активни вещества в MagCombo (Магнезий комплекс) - маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 - осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той подобрява съня и мозъчната дейност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки в MagCombo елиминира чувството на отпадналост и умора, както и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, MagCombo повлиява подвижността на ставите, здравето на костите и ставите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане.

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация