2021 година вече е преполовена. Началото ѝ бе белязано от утежнената пандемична обстановка, предизвикана от навлизането на британския щам на COVID-19 у нас. Към ефектите на пандемията се добавиха и тези на политическата нестабилност и скандалите във властта. Парламентарните избори на 4 април не успяха да произведат кабинет. Все още е неясно дали тези от 11 юли ще дадат различен резултат.

На този фон българските медии бяха подложени на най-важния си тест - да отразяват истината, съобщавайки безпристрастно всичко или да заемат страна и да се облагодетелстват финансово.

Екипът на Dir.bg застана на страната на истината, следвайки принципите на чистата и отговорна журналистика.

На сайта ни може да намерите цялата палитра от мнения, да прочетете и гледате коментари от различи по убежденията си експерти. Публикуваме проверени и достоверни новини.

Развихме своите подкасти и обърнахме специално внимание на това Какво могат парите. Междувременно в Trendy Миленита и Даниел Ненчев излизат над битовизмите и злободневието, за да дискутират наистина значими теми.

Информацията е сила. Особено когато е обективна, вярна и актуална. Вие, нашите читатели, оценихте безпристрастността и достоверността на материалите ни. Благодарение на Вас ние запазваме своето водещо място в българския уеб.

3 123 771 потребители в България и в чужбина са посетили семейството от сайтове на портала през юни 2021 година. Това показват данните на Google Analytics.

Ето и каква е равносметката според последните данни на агенцията за проучване на интернет аудиториите в Централна и Източна Европа Gemius:

1 514 594 реални потребители (реални българи) са посетили Dir.bg през месец юни 2021 г. Те са генерирали 38 712 229 импресии през избрания период. Така Dir.bg се нарежда на 4-о място в Топ 5 сред всички онлайн издатели в България.

34 минути е средната стойност на времето, което един потребител прекарва месечно в Dir.bg.

35,04% е интернет обхватът на Българския интернет портал. Тази стойност показва до какъв дял от цялата интернет аудитория у нас достига Dir.bg.

2 020 109 са уникалните браузъри през юни 2021 г. Този показател отчита броя на браузър идентификаторите, които са посетили Dir.bg през избрания период.

Благодарим на вас - нашите лоялни потребители!

Вашата сила е да продължавате напред. Нашата сила е да се променяме с вас.