За да имаме винаги храна вкъщи, трябва редовно да зареждаме хладилника с провизии. Защо тогава забравяме да "зареждаме" и нашето тяло с всичко необходимо, а очакваме от него да ни служи безотказно десетилетия наред. Хем много добре знаем, че с времето силите му отслабват, а враговете му стават все по-сериозни.

Изправен пред предизвикателството да се опълчи на световните заплахи от мутиращите всяка година вируси, международен екип от специалисти е разработил "биологично оръжие", което издига защитна стена пред опасността и повишава шансовете ни за справяне с враждебната среда. Съобразена изцяло с физиологичните нужди на българина, специалната формула, която носи името Live Vitamins (Живи витамини), има тройно действие. Комбинираща в себе си двадесет и двете най-необходими за правилната работа на всички човешки орани и системи полезни вещества, тя повишава защитните сили на организма, повишава тонуса и се грижи здравето ни отвътре да личи и отвън.

Източник: Vitaslim

Облягайки се на категоричните медицински доказателства, че единствено течностите се усвояват пълноценно от тялото, Живите витамини са в специална маслена форма, която запазва биологичната сила на вложените полезни вещества и гарантира пълноценното им усвояване. Благодарение на това тяхната ефективност многократно надхвърля възможностите на стандартните мултивитамини в суха форма, каквито са таблетките например. Произведени по патентованата технология LICAPSTM, където течните екстракти са вакуумно запечатани в твърди желатинови капсули, така че да нямат никакъв досег с атмосферата и да запазят на максимум своите природни качества, Живите витамини няма аналог у нас.

Живите витамини (Live Vitamins) са експертна формула от витамини и минерали, конфигурирани помежду си в идеалните количества, така че да окажат максимална подкрепа на здравето. Медицински е доказано, че те засилват имунитета и по този начин ни предпазват от вируси и настинки. Повишавайки устойчивостта на организма, те ни правят и по-приспособими към промените във времето и ни предпазват от пролетната умора. Заредени с всички "боеприпаси", за да се справим с негативните въздействия на околната среда и възрастта, благодарение на Живите витамини ние сме не само здрави отвътре, но и в отлична кондиция, която си личи и отвън.

Вече изпробвалите силата на Живите витамини потвърждават, че с тяхна помощ успешно са се справили както с леки форми на дискомфорт, каквито са липсата на енергия и лошият сън, така и с по-сериозни ситуации като занижен хемоглобин или респираторни проблеми например. А веднъж лично уверили се в качествата на продукта, не малко майки го избират и за своите деца. Наблюденията на препатилите споделят и самите лекари, като за отличните резултати, категорични са те, са достатъчни само 1-2 капсули Live Vitamins на ден, приемани в продължение на 3 месеца.

Живите витамини ме пазят здрава цяла година

Д-р Гергана Стефанова, невролог ДКЦ - "кв. Изток", Перник

Източник: Vitaslim

Преди повече от 5 години боледувах много често, без значение от сезона. Предвид естеството на работата ми не можех да си позволявам да отсъствам дълго време. Поради тази причина всичко се проточваше, налагаше се да ходя болна на работа. Сменях антибиотици, пробвах какво ли не, за да укрепна. При последния инцидент хемоглобинът ми беше стигнал 100, вследствие на това бях развила ерозивен гастрит. Тогава съвсем случайно, влизайки в аптека попаднах на Live Vitamins и реших да опитам да подсиля имунната система. Ефектът беше налице още след първата капсула. След по-малко от половин час усетих прилив на енергия. Така започнах да ги приемам през периода от октомври до края на март. Пиех по 1 капсула сутрин. Но тъй като, има и неприятни летни вируси, които не ме подминават, реших да продължа приема през цялата година. Страхувам се да се похваля, че от вече 2 години не съм боледувала. Спортувам активно и се чувствам се тонизирана. Смело ги препоръчвам на пациентите си, особено на тези, които работят.

Д-р Гергана Стефанова, невролог ДКЦ - "кв. Изток", Перник

Имунитетът ми е железен

Кристина Георгиева, 43 год., София

Източник: Vitaslim

Болнава съм от дете. Малко да паднеха температурите и веднага настивах, а това налагаше да си оставам у дома, за да се лекувам. Съответно слабата ми имунна система ме караше да се чувствам много непълноценна. Реших, че е време да взема мерки. Започнах да се храня здравословно и потърсих нещо подсилване на организма си. Фармацевтът в аптеката ми препоръча Живите витамини (Live Vitamins). Веднага след първата опаковка се почувствах по-здрава и тонизирана. Продължавам да ги пия целогодишно с кратки паузи през лятото, а имунитета ми стана железен. Препоръчвам на всички, които са предразположени към болести и настинки.

Кристина Георгиева, 43 год., София

Вирусите вече не ме плашат

Христо Йорданов, 72 год., Ловеч

Източник: Vitaslim

От както се пенсионирах станах мишена за всички вируси. През последните години боледувах поне по 4 пъти. Близка приятелка на жена ми ме посъветва да пробвам с Живи витамини. Купих за мен и за съпругата ми и след втория месец бяхме по-енергични от всякога, а настинките не са ни притеснявали. Продължаваме да пием Live Vitamins и през следващите месеци. Препоръчвам на всеки, който иска да се предпази и да има сили през цялата година.

Христо Йорданов, 72 год., Ловеч

Източник: Vitaslim

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Live Vitamins може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация