С очакваното понижение на температурите, безопасността е най-важния приоритет за всеки един от нас. Акция "Зима" вече започна и силите на реда проверяват гумите на автомобилите, чистачките и светлините. Всички превозни средства трябва да бъдат оборудвани с гуми, предназначени за зимни условия с грайфер от минимум 4 милиметра за периода от 15 ноември до 1 март. Неспазването на това изискване подлежи на глоба от 50 лв.

Изборът на зимни гуми може да е много сложна задача, поради наличието на огромно разнообразие, но има нещо, което никога не трябва да забравяме при покупката на такива - един от най-важните фактори е всъщност качеството. Това колко време ще можете да използвате гумите си зависи от качеството на материала, от който са произведени.

Трудността в избора на хубави гуми се крие и в това, че е изключително трудно да прецениш само като ги гледаш. И това е причината, поради която трябва да се доверим на експертите като Premio, които са тук, за да ни помогнат в трудния избор. С мрежата си от професионалисти, които могат да ви напътстват при покупка, можете да бъдете спокойни, че сте направили правилния избор за своя автомобил.

Имайки предвид, че пътните условия в България понякога не са едни от най-добрите, Premio предлага специална оферта за допълнителна гаранция за всяка поръчка на комплект гуми Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava или Dębica от 16 цола. Притежавайки допълнителна гаранция, можете да забравите за притесненията за щети по гумите. Офертата е валидна до края на годината, а гаранцията е с продължителност една година след регистрация на специалната онлайн платформа: www.mypremio.eu

Имайки предвид нарастващия брой отговорности на клиентите, сервизите се опитват да отговорят на техните нужди. Сервизите в мрежата на Premio, например, предлагат възможност за резервиране на смяна на гумите (дори и онлайн), както и за други видове проверки за безопасност и услуги за вашия автомобил. Това може да бъде наистина полезно за всеки, който пътува често и се притеснява от износването на гумите си. Също така, шофьорите, които не искат да чакат, вече могат да оставят гумите и джантите си в сервизa. След подмяната на вентилационните отвори и балансирането, колелата могат да изчакат подходящия момент за смяна, а шофьорите могат да се съсредоточат върху завършването на своя зимен комплект.

Достъпността на подходящ сервиз също е нещо, което трябва да вземете под внимание. Premio разполага с 21 обекта в цяла България, покривайки страната с качествени сервизи, където освен за асистенция при проблем или смяна на гуми, можете да се възползвате и от бързи услуги като проверка на изпускателната и спирачната система или смяна на маслото. Premio е част от мрежата на историческия американски гигант Goodyear още от самото си създаване и затова в обектите на Premio в България гуми от американската група от брандове като Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Dębica се предлагат предимно, но не и ексклузивно.