Черен "Ролс Ройс" беше закопчан в центъра на София. Луксозното возило бе паркирано на жълтите павета пред сградата на Народното събрание. Това става ясно от пост във Фейсбук на Борис Петров, по-известен като шеф Петров. Той подаде сигнал в групата "Видяно в София".

На снимката се вижда как на дръжката на шофьорската врата е сложена бележка за неплатено паркиране в "Синя зона". Глобата за наказателната скоба на колата е 30 лева.

"Днес ;) / след няколко часа редактиран поста/..... ей чаках 5 часа някой да предположи, че Шофьора е отишъл до тоалетна.. АМА Не! Или някой да се посмее, че нашия е спестил от Шофьор. .хахаха тука си мислят, че е спестил от СМС.. Само злоба и плюнка..злобно племе сме! Как изглежда мисленето и определянето на един различен свят! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!", пише шеф Петров и пояснява, че лимузината е била паркирана до неговия автомобил.

Да видиш такава скъпа кола като "Ролс Ройс" с наказателна скоба не е често срещана гледка у нас, защото собствениците му обикновено се ползват с привилегии по неписани правила. Преди три години червено "Бентли" също беше закопчан със скоба заради неправилно паркиране пред ресторант в Бургас.

Днешният пост на шеф Петров предизвика вълна от коментари. "Има пари за скъпа кола, а няма за смс", пише възрастна софиянка, друга обаче смята, че "Все му е тая". Почти всички са обединени в критиката си към собственика на луксозния автомобил, като малцина дръзват да потърсят и друго обяснение на случая.

Популярният майстор-готвач не се сдържа и освен в групата "Видяно в София", публикува снимката и на собствената си стена във Фейсбук: