На тържествената годишна церемония на Superbrands компанията взе награда в категорията „Потребителски марки“, като един от 37-те най-силни бранда в страната за 2017 г.

Глобалната организация Superbrands отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националните пазари над 80 страни, включително България.

Награди се присъждат на марка, която е изградила отлична репутация в своя сектор и предлага значителни материални и емоционални предимства пред конкурентите.

снимка

Superbrands е своеобразна енциклопедия на най-забележителните търговски марки, известни в десетки страни по света като „Библията на брандинга“. Те имат широка читателска аудитория, ползват се с авторитет и доверие сред деловите кръгове, ключовите публики и потребителите, защото дават отлична представа за лидерите на националния пазар и за неговото развитие.

„Благодарим за това престижно отличие на организаторите на Superbrands. Това е  признание преди всичко за добрата работа на екипа на Дир.бг, който вече 20 години създава качествено съдържание, публикува истински новини, развива портала като етична, обективна и професионална медия.
Благодарни сме най-вече на милионната си аудитория, която чете ежедневно портала Дир.бг и го разпознава като достоверен и уважаван източник на новини и информация“, заяви след събитието Моника Станишева, член на борда на компанията.

снимка

Дир. бг е първата уеб медия в България, съдадена през 1998 г. Освен разнообразно тематично съдържание, порталът предлага и много допълнителни он-лайн услуги, голяма част от които във времето са първи по рода си за българския онлайн сектор – пощата mail.dir.bg, услугата за пренос на съдържание tranzit.dir.bg вътрешната социална мрежа clubs.dir.bg и много други.

Със своята огромна читателска аудитория от над 1 милион уникални потребители месечно, Дир. бг е една от най-четените и влиятелни медии в България, както и един от най-ефективните канали за реклама и продажби.

Порталът е търсен медиен партньор за много от водещите културни и икономически събития в страната.