Форумът ще се проведе на 13-ти февруари от 09.30 часа в Интер Експо Център.

Етаргет инициира събитието в желанието си да подкрепи фирмите с малък и среден размер. За тях организаторът дава възможност при закупуване на билет за семинара, посетителите да получат бонус за реклама в платформата на Етаргет България. И още: след попълване на кратък въпросник за по-малко от 4 минути, избрани компании ще получат шанс да посетят форума, без да закупуват билет.

Двамата лектори – Радослав Благоев и Христо Николински – са подготвили актуални за маркетинга и продажбите теми, от които гостите да извлекат практически ползи и да приложат в ежедневните си усилия за увеличаване на продажбите и разпознаваемостта на бизнеса.

По време на събитието ще чуете конкретно как да накарате емоциите на клиента да работят във ваша полза, как да им влияете, да се погрижите за вашата уникалност онлайн, да продавате повече чрез методите на влияние в дигиталния маркетинг. Очаквайте и технически аспекти на нови дигитални услуги, в които ще ви въведе управителят на Етаргет България – компанията е част от европейското семейство на Етаргет в седем страни и работи с над 20 000 клиенти.

Имате ли представа как успешно да позиционирате вашите услуги и продукти в качествени онлайн медии и как запомнящо се да изградите познаваемост на вашата марка? Ако се съмнявате, Христо ще покаже още възможности пред вас. Видео рекламата все още е тренд в маркетинга и ще продължи да бъде така, за това ще й бъде отделено специално място по време на форума.

Темите и дискусията по време на форума ще бъдат изцяло насочени към практиката и ще ви бъдат полезни, ако вие сте:

маркетинг или рекламен специалист в малка или средна фирма; собственик на бързо развиващ се бизнес; създател на фирма, която продава онлайн и/или офлайн; управлявате онлайн комуникация на вашия или чужд бизнес; търсите нови начини да завладеете чужди пазари онлайн; имате нужда да надградите знанията си за продажбите чрез дигитален маркетинг.

Можете да запазите своето място за присъствие тук>>>

и ще получите и 200 лв. бонус за реклама в мрежата на Етаргет България.

Етаргет дава възможност на избрани от вас да посетят безплатно събитието след попълване на кратка анкета тук >>>