Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи престижните годишни награди за постижения в хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2017 година.

За поредна година апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс беше сред наградените, като тази година той беше удостоен с отличието "Най-добър планински хотел за 2017 г.“.

Оценката идва като заслужено признание за мащабната инвестиционна програма, реализирана в хотела в последните 3 години.

Бяха построени изцяло нов и модерен СПА център, беше направен цялостен редизайн на лобито, направени бяха нови кабинети за аюрведа клиниката, преди две седмици беше открит най-новия ресторант в хотела – Фондю, с уникална швейцарска кухня и елегантен алпийски дизайн.

Традицията за връчването на тези награди датира от 1996 г. и носители на наградите стават хотели, ресторанти и общини, министерства и компании, които имат реален принос за развитието на туризма и предприемачеството.

Сред официалните гости на събитието бяха Валери Симеонов - заместник министър-председател на България, Ирена Георгиева – заместник-министър на туризма, Султанка Петрова - заместник-министър на труда и социалната политика, Драгомир Николов - Изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, кметове на общини и сдружения, собственици и мениджъри на туристически фирми и търговски компании.

Честито на всички наградени и следващата година да сме пак там!