Нов инцидент с малтретирана камериерка се е случил в хотел в Слънчев бряг преди дни. Този път обаче насилникът не е чуждестранен турист, а самият управител, който е задържан за 24 часа в полицията. Пострадалата твърди, че е била бита, защото искала да си получи 300 евро, които и дължат, съобщи Нова телевизия.

На третия месец след наемането й на работа, украинката Юлия Вавилова тя трябвало да получи и тази сума, към заработеното до този момент. По думите й - от 14 до 22 август правила неуспешни опити да си ги получи, но всеки път управителят я отпращал с мотив, че баща му държи парите. Той бил собственик на хотела

В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварила отново сина. Вместо пари обаче, получила обиди. Ядосана, отвърнала със същия тон. Но тогава била атакувана от мъжа с удари и ритници. Жената показа по тялото си множество синини, за които си е извадила медицинско свидетелство.

"Казах му: "Идвам за парите си", а той отговори: "Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!". Разкрещя ми се, нарече ме "уличница" и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях "Помогнете!" на хората във фоайето", разказа Юлия.

За да се измъкне, тя ухапала шефа си.

Намесили се само трима мъже от персонала, и то за да я изведат оттам. След това я закарали в местността Кошарица и там я оставят. При пътуването не са упражнили насилие.

"Когато ме свалиха от колата, прозвуча фраза: "Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго", разказа още жената.

Вместо в хотела, тя отишла в полицията, където я посъветвали да си извади медицинско. По случая е образувано досъдебно производство.

Пред телевизията собственикът на хотела първо заявил по телефона, че сега научава за такъв случай и иска време, за да се запознае със ситуацията. След това спрял да отговаря на позвъняванията.

"Иска ми се да вярвам, че правдата ще възтържествува, защото свидетелите са от персонала, а те ме предупредиха да мисля преди да действам и, че ще кажат, че аз него съм нападнала", казва още Юлия.