Радослав Стипцаров, по прякор Соколето, се е самоубил с ловна пушка в къща в Бараково, от която са изстреляни три патрона. Това съобщи на пресконференция директорът на ОД на МВР-Благоевград Николай Хаджиев.

Той е пристигнал след полунощ, маскиран, въоръжен и с перука в къщата на село "Милица", където живеели двама негови приятели. Казал им, че е гладен и влязъл в една от стаите. Взел им телефоните.

"Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него - двуцевна пушка", каза Хаджиев. Соколето бил открит около 9,00 часа тази сутрин.

Двамата братя са задържани за разпити. Соколето е бил обявен за издирване на 24 юли заради побоя, който нанесъл на приятелката си Силвия. 3 дни по-късно той уби майка й - Снежана.

До момента, освен двамата братя, има и други задържани от криминалния контингент. Водят се разпити за убийството на собственичката на заведението "Мръсното кебапче". Снежана бе убита от упор тази нощ около 01:16 ч. на ул. "Струма" в Благоевград.