Тримата души, които бяха намерени мъртви в хотел в Германия със забити в тях стрели от арбалет, са умрели от тези рани, показват публикувани днес резултати от аутопсията. Полицията обаче посочи, че не е имало следи от борба или признаци за намеса на други лица, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

53-годишният мъж и 33-годишната жена, намерени в хотелско легло в Пасау, близо до границата с Австрия, са умрели, прободени с арбалетна стрела в сърцето. 30-годишната жена, която е лежала на пода на същата стая, е умряла, пронизана от арбалетна стрела във врата.

Полицията съобщи, че до телата на двамата души в леглото, които са се държали за ръце, са намерени завещания. Данните от от разследването сочат, че по-младата жена е убила другите двама души, а след това се е самоубила. Случаят изглежда като "доброволно прието убийство" или самоубийство. Изследва се дали в телата има следи от лекарства, алкохол или наркотици.

Очакват се резултатите от аутопсията на другите две жени, намерени вчера мъртви в апартамента на 30-годишната жена в Северна Германия, на неколкостотин километра от Пасау. По телата им не е имало следи от наранявания.