Разградски полицаи задържаха 41-годишен диджей по време на сватба за нарушаване на нощната тишина и неизпълнение на полицейски разпореждания, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

До ареста се стигнало след множество сигнали на тел.112 от живущи в околните блокове. Мъжът, който е от разградското село Раковски, бил диджей на сватбено тържество в заведение под стадиона в Разград. Първият сигнал за силна музика постъпил в дежурната част на полицията в 22.30 часа на 7 юли.

Пристигналият на място полицейски патрул предупредил дисководещия и певицата да намалят децибелите, като им съставил протоколи. В 23.40 часа последвали нови обаждания от граждани за силна музика от заведението. Полицейските служители посетили за втори път мястото и съставили акт за нарушаването на нощната тишина. Въпреки това мъжът продължил да забавлява шумно гостите.

В 00.27 часа на 8 юли, след поредните обаждания от потърпевши на тел.112, униформените съставили два акта на дисководещия и го задържали в Районното управление.