25-годишната Юлияна Иванова е била намушкана три пъти от 65-годишния си съпруг Димитър в апартамента им в старозагорския кв. "Железник". Фатален е бил ударът в сърцето на младата жена. 

Сигналът за жестокото убийство е подаден вчера около 15.52 ч., а съседите са потресени. Те не са чували да има скандали в семейство, въпреки че Юлияна и Димитър живеели в блока от десетина години. Описват младата жена, която завършила "Социални дейности" в Тракийския университет като "възпитана и кротка". Семейството има 8-месечно момиченце. 

"Видяхме като изнесоха тялото на момичето на едно одеало. Цялата беше в кръв. За него нищо добро не мога да кажа. Това момиче му е третата жена", разказа пред БНР съседка на Димитър.

65-годишният мъж е задържан още вчера и е разпитан. Окръжната прокуратура в Стара Загора му повдигна обвинение в умишлено убийство и го остави в ареста за 72 часа. Детето на Димитър и Юлияна пък е настанено в социална институция. 

Най-вероятната версия за убийството е ревност. От профила на Юлияна във Фейсбук става ясно, че младата жена е имала връзка от няколко месеца с млад мъж на име Николай. Тази сутрин на неговия профил се появи снимка на убитата с текст: 

"Господи, защо ни я отне? Защо Господи? Как е толкова безмилостен животът към добрите хора? Как е толкова нечестен? милата ми тя..защо трябваше това да стане? Не е истина... Обичах те! Защо така ме остави?".