Четирдесет и осем годишна жена е загинала при тежка катастрофата, която стана тази сутрин при село Чрениче край Симитли. Пътно транспортното произшествие е между два джипа след Симитли в посока Кресненското дефиле. Сигналът за катастрофата е подаден около 9.10 ч. тази сутрин. Жената е шофирала един от джиповете и е пътувала сама в автомобила.

Пострадали са водачът на другия джип и три деца, които са закарани в болницата. За сега не се съобщават подробности за състоянието им. По непотвърдена информация едно от децата е със счупен крак. 

Лекият автомобил с украинска регистрация, в който е пътувало семейство с три деца, се е движил в посока Кресна. По неизяснени причини автомобилът рязко навлиза в насрещното платно и удря челно лек автомобил, в който е пътувала жената. След удара лекият автомобил с благоевградска регистрация е паднал в крайпътния скат. Водачката му е загинала на място.

На място са изпратени линейки и полиция. От полицията съобщават, че движението в района е нормално. Разследването на инцидента продължава.