Млада жена пострада при нелеп инцидент в столичния квартал "Люлин". Цветелина Първанова пропаднала в необезопасена шахта и се контузила. Тя публикува снимки в социалните мрежи и предизвика многобройни коментари.

Инцидентът е станал на 13 ноември в столичния жк "Люлин".

"Около 18 часа пред блок 431 имах "невероятния късмет" да пропадна в шахта без капак. Успях доста добре да си изкълча и ожуля колената ударих си главата и ръцете.Та въпросът ми е драги господин кмете и мила и родна община Люлин....Е ли реално в 21-ви век да покриваме шахти с някакви импровизирани покрития!!??!Е ли реално да няма абсолютно никакво осветление пред повечето от блоковете в Люлин (да не говорим зад тях)? Благодаря на хората които ми помогнаха да се измъкна и дечицата (които се оказа ,че самите те за малко да пропаднат неотдавна в нея)", написа Първанова във Фейсбук.

Капакът на шахтата най-вероятно е бил откраднат, обясни пред Нова телевизия кметът на района Милко Младенов.

Мястото обаче вече е обезопасено. Възстановено е и осветлението в зоната, където станал инцидента. Кметът призова гражданите да подават сигнали за подобни неуредици, за да могат вастите да реагират своевременно.