Разследващият журналист от Нова тв Васил Иванов е в "Пирогов" след падане от строителна стълба по време на ремонт във вкъщи преди три дни. За инцидента съобщи самият журналист в социалните мрежи и качи снимка от болничната стая.

"Счупеното носи щастие само когато те оперира точния човек - шефа на Пирогов проф. Асен Балтов. С такива виртуозни лекари и прекрасни мениджъри здравеопазването ни със сигурност ще върви напред. След падане от 3 метра от строителна стълба по време на ремонт вкъщи преди три дни, създадох сериозна работа на проф. Балтов да сглоби натрошения ми на парченца лакът, с което той се справи перфектно. Благодаря на него и екипа му!, написа Васил Иванов в личния си фейсбук профил, където е публикувал и снимка от болничното му легло, а до него е проф. Балтов.

Пред "24 часа" той обяснява, че е паднал от втория етаж, понеже живее в къща: "Стълбата, на която бях, се хлъзна и аз паднах с главата надолу на баластрата".

За щастие, главата му е здрава, но са пострадали и двете му ръце. Прогнозите на лекарите са след около месец и половина той да се възстанови.