Тежка катастрофа с трима пострадали стана на пътя Варна - Бургас,  движението на пътя е затруднено, алармират потребители в социалните мрежи. Според тях има километрични задръствания и в двете посоки. Опашката от автомобили стига до с. "Приселци".

Инцидентът е станал в района на местност "Харамията" след Варна. Ударили са се "Опел" и "Фиат", като и двата автомобила са се озовали в канавката.

Общо трима души са пострадали и откарани в болница. Мъж на 45 години - пътник от единия автомобил и с фрактура на лявата ключица, но вече е освободен за домашно лечение. Друг, 44-годишен мъж, също е прегледан и е освободен с контузни наранявания, без опасност за живота. Третият пострадал, който е на 46 години, чака да му бъде направена рентгенова снимка, но също е в съзнание и контактен, няма опасност за живота му, съобщи Канал 3.

Спукана гума е вероятната причина за инцидента, като това призна самият шофьор, предизвикал инцидента. След като се спукала гумата, той загубил контрол над возилото и се ударил в друга кола, която вследствие на удара се е обърнала по таван.