Превозвач по линията София - Пловдив - Свети Влас за втори път в рамките на месец транспортира пътници в автобус с пукнато челно стъкло. От фирмата коментираха, че прозорецът се е спукал по време на пътуването, съобщиха от bTV. 

Дъщерята на семейство Иванови се качва на вечерния автобус за Пловдив в неделя. Вижда пукнатината на предния прозорец, която вече са на магистралата и се обаждана майка си.

"И ако миналият път пукнатината е била до средата т.е. пред погледа на шофьора, то този път пукнатината беше открай до край. Всичките им предни стъкла сигурно са счупени или се чупят през ден", коментира Маруся Иванова.

В двата случая става въпрос за различни коли на фирмата. И преди двайсетина дни, и сега обяснението на превозвачите е, че стъклото се е спукало, след като автобусът излиза от гаража изправен.

И тогава и сега Маруся Иванова подава сигнали до всички институции отговорни за контрола на автобусите по пътищата - резултат до момента няма.

Автобусът не можело да бъде подменен преди да приключи курса, коментираха от "Юнион Ивкони". В противен случай пътниците трябвало да стоят и да чакат на пътя.