Успешно са приключили са операциите на двамата мъже, които вчера вечерта бяха намушкани в столичния квартал "Дианабад". 

След постъпването в болница в болница "Св. Анна" са сформирани два хирургични екипа. И двамата са оперирани едновременно, каза тази сутрин д-р Стефан Ковачев, който е извършил операцията.

Единият от пострадалите е бил с дълбока прорезна рана в областта на корема, а другият - със сериозни наранявания в областта на корема. И двамата са били с по-леки порезни рани в областта на раменете.

Все още са с опасност за живота, добави д-р Ковачев, цитиран от Нова телевизия.

"Дошли са в шоково състояние, на собствен ход. При влизането в болницата са припаднали", каза още той, като уточни, че няма информация двамата да са разказали нещо повече за инцидента на колегите му, които са го приели.

По информация на МВР сигнал за двамата с прободни рани е бил получен в полицията малко след 18 часа тази вечер. По данни на пострадалите на кръстовището на булевардите "Никола Габровски" и "Г. М. Димитров" възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията. По неофициална информация те са криминално проявени.

Столични полицаи са предприети действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава.