27-годишната красавица Андрияна е загиналата млада жена при трагичния инцидент с джет край Балчик, съобщава Про Нюз Добрич.

Момичето е модел, бивша танцьорка. Носителка е на множество титли за красота. Неотдавна заслужи титлите "Топ лица" на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модна фиеста в Албена.

Сигналът за произшествието в Балчик е подаден на телефон 112 около 18 часа на 22 август, съобщиха вчера от прокуратурата.

Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ е управлявал собствения си джет, на който се е возела Адриана Б. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. При преминаването през даляна жената пада от джета и загива на място. Мъжът също е пострадал, настанен е в болница. Животът му е извън опасност.

По информация на Про Нюз Добрич пострадалият Красимир е бивш боксьор, има автокъща в Добрич.

Свидетели разказват, че джетът се удря в стоманено въже на таляна. Красимир е ударен силно в гърдите и врата. При удара въжето отскача и удря момичето смъртоносно.

Андрияна има 5-годишно момченце. В грижите за него й помагали родителите й в Сенокос.

Всички приятели и познати на Андрияна са потресени от трагичната й смърт.