Кола пропадна в дупка, отворила се след авария на водопровод на шуменски булевард. 

Спуканият водопровод наводнил бул. "Мадара", заради което шофьорът на лекия автомобил не видял огромната дупка, съобщи местният сайт "Шум". Освен това районът на аварията още не бил обезопасен. 

Работещи в района на бившата тютюнева фабрика разказаха, че след като се спукала тръбата се обадили на тел. 112. Пристигнала патрулка и полицаите започнали да предупреждават водачите да заобикалят отворилата се дупка. Малко преди 8 часа обаче униформените се махнали за няколко минути. Точно тогава шуменецът Стоян Йорданов минал с лекия си автомобил "Фолксваген" и попаднал в дупката.

"Целият булевард беше във вода и нямаше как да се види, че има такава огромна дупка. Имаше екип малко по-горе, който отстраняваше някаква авария, но нямаше никакви предупредителни знаци. Движението не беше отбито и резултатът е очевиден“, каза Йорданов.

Пристигналите на мястото екипи на ВиК изтеглиха колата, като поставиха и преместваеми знаци. Работниците обясниха, че етернитовата тръба в участъка е прекалено стара и затова често аварира.