За пореден случай на агресия на пътя съобщава Нова тв. На кадрите се вижда как на булевард в София мъж отваря вратата на кола и започва да рита водача.

Каква е случката? 

На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на бул. "Арсеналски", за да изчака дъщеря си и да я прибере. С начина, по който спира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява шофьора на едната и той слиза и го напада.

Кадър: Нова тв

"Първо спря един автомобил с една дама, която започна да ме ругае. Тогава разбрах, че й преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох назад. След което тя потегли, веднага след това спря друг автомобил. Един господин изскочи от него, дойде, отвори ми вратата и започна да ме рита и удря в главата", разказа Петър Томов. Дъщеря му пристигнала и станала свидетел на случилото се. Томов е подал жалба в 4 РУП.
Кадър: Нова тв

Жертва на агресия на пътя е била и психологът Александра Павлова, която коментира създалата се ситуация.

"Стоейки на червен светофар в колона в задръстване, пропуснах водач от дясна пряка да навлезе. Водачът след мен прояви агресия, дойде и се опита да ме вади от колата", разказа Александра Павлова.+