Qatar Airways стартира нова глобална кампания - ‘Global Travel Boutique’.

Авиокомпанията предлага на пътуващите от цял свят невероятни оферти за полети, както и много изненади, които превръщат пътуването не само в незабравимо изживяване, а зареждат с вдъхновение и очакване за нещо специално още в процеса на резервиране.

Предложенията за пътуване с „Най-добрата авиокомпания в света“ започват от 379 EUR и обхващат над 150 дестинации на шест континента.

Офертите са валидни до 19 септември, но препоръките са да не се чакат последните дни, тъй като кампанията е глобална и местата свършват бързо.

Намаленията са големи, а офертите за Бизнес класа за двама са още по-примамливи. Ако пък пътуват трима или повече човека, прогресивните намаления ще предложат най-изгодните оферти за икономическа класа.

По време на кампанията на уебсайта на авиокомпанията ще се предлагат впечатляващи изненади, като безплатно едногодишно пътуване до дестинация от мрежата на Qatar Airways.

Има и други вълнуващи изненади като ниво Platinum Privilege Club членство, закупуване на билет за икономическа класа и пътуване в бизнес класа, безплатно настаняване за 3 дни в хотел Marsa Malaz The Pearl Kempinski в Доха.

И още: много бонус мили, с които да пътувате отново и отново по избрани дестинации от постоянно разрастващата се глобална мрежа на Qatar Airways, ваучери за безмитните магазина на Qatar Duty Free (QDF) и безплатни покани за салоните на Международно Летище Хамад.

По време на кампанията ще се предлага безплатно настаняване в 4- и 5-звездни хотели в Доха, в случай че пътуващите решат да добавят ден в столицата на Катар на път към или на връщане от крайната им дестинация.

И какво по-вълнуващо – да посетите две дестинации с едно пътуване, да се докоснете до две различни култури, да изживеете емоциите на разнообразните история, архитектура, кухня, народи и впечатления.

Всичко това подробно можете да прочетете и да се възползвате на официалния сайт на компанията qatarairways.com.
Началото на сезона на приключенията е поставено. Насладете се.

Qatar Airways ще добави скоро още интересни дестинации към своята глобална мрежа: Абиджан (Кот д‘Ивоар); Акра (Гана); Канбера (Австралия); Чианг Май (Тайланд), Патая (Тайланд), Читагонг (Бангладеш), Момбаса (Кения) и други.

Националният превозвач на Катар е една от най-бързо разрастващите се авиокомпании в света, оперира със самолетен парк от едни от най-новите и модерни самолети (вече над 200).

Тази година Qatar Airways отбелязва 20-тата си годишнина. По време на престижните авиационни награди Skytrax, авиокомпанията бе избрана за „Най-добрата авиокомпания в света“ за 2017г., както и „Най-добра бизнес класа“, „Най-добрата авиокомпания в Близкия Изток“ и „Най-добър салон за първа класа“.