През следващите пет години на световния пазар се очаква скок в търсенето на ОВК системи. Българската компания БУЛКЛИМА ЕООД, лидер в дейността и помага на своите клиенти при избора

До 2024 г. в световен мащаб се предвижда растеж от 4,5% и 2,6% по отношение на обема и стойността на отоплителните, вентилационните и климатичните системи. Динамичният характер на индустрията се дължи на увеличаващата се урбанизация, безпрецедентното нарастване на населението, повишаването на температурата, вследствие на глобалното затопляне и бумът в строителния сектор.

Според очакванията технологията VRF ще нарасне с най-висока стойност - 9.0% по отношение на обема. VRF системите на General Fujitsu все повече се използват за климатизиране на по-големите и взискателни сградни комплекси, като например хотели, търговски центрове и офисни комплекси. Висока енергийна ефективност, намалени размери на външните тела, гъвкав начин на монтаж и лесни оперативни настройки са едни от предимствата.

Чрез българската компания БУЛКЛИМА, предлагаща VRF/VRV системи на General Fujitsu, Вие получавате професионално консултиране, изготвяне на проект и цялостно изпълнение на Вашата система. Фирмата разполага с квалифициран персонал от инженери в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията.

През 2018 г. популярността на компанията и на марката GENERAL продължава да расте, благодарение на предлаганите разнообразни модели.

General Fujitsu работи за новото време. Концернът се развива динамично и всяка година предлага нови и подобрени модели с все по-висока енергийна ефективност. Въпреки многобройните получени награди за дизайн и продукт на годината, продължава да усъвършенства своите модели. Креативността и дългогодишният опит на неговите специалисти гарантират качество и надеждност на системите. 

Продуктите на GENERAL FUJITSU представляват съвършеното решение по отношение цена - качество. Със своя модерен, елегантен дизайн и с едва доловимия си неутрален цвят, се съчетават идеално с всички интериорни стилове.

Марката е ориентирана към цялостно задоволяване на нуждите на своите потребители.

За лятото БУЛКЛИМА предлага LLCC (R410) & KL (R32) серия ЕКО - високо качество на ниска цена.

Моделът LMCA (R410) & KM (R32) серия TOP SELLER е с доказани качества за зимния сезон - с дневен таймер и с работа в режим на отопление, поддържане на 10°C (с цел ниска консумация на електричество, когато помещението не се използва).

За ценителите на лукса и комфорта: LUCA (R410) &LTCA (R410) & KGTA (R32) серия Designer & Low temperature - със седмичен таймер и с работа в режим на, поддържане на 10°C (с цел ниска консумация на електричество, когато помещението не се използва); сензор за присъствие в помещението и нискотемпературен режим на работа при -20°C.

Всички модели от горепосочените серии притежават:

- ябълков кехетинов филтър за премахване на замърсяванията от въздуха в помещенията;

- мощен режим на работа (охлаждане и отопление);

- стилен дизайн;

- икономични показатели;

- опция за управление чрез Wi-Fi.

БУЛКЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ е на българския пазар повече от 20 години и е с утвърдени позиции в проектирането и разработването на ОВК системи (климатизация, отопление и вентилация).

Фирмата предлага:

- инженеринг;

- реинженеринг;

- диагностика и професионална експертна оценка на проекти, на ОВК системи и изградени инсталации;

- гаранционен и извънгаранционен сервиз;

- иновативни технически решения;

- отстраняване на експлоатационни проблеми;

- профилактика на климатици в 24 часов срок от заявката.

Във връзка с летния сезон БУЛКЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ има промоция на монтаж на някой модели климатици с 50% отстъпка от цената им (за подробности се свържете с нашите консултанти) и експресно сервизно посещение за ремонт (при необходимост) на системите FUJTISU GENERAL и KAISAI.

Фирмата е ориентирана към осигуряване на качество, надеждност, висока енергийна ефективност, технологични иновации и конкурентни цени. Гарантира осигуряването на комфорт при максимално ниски експлоатационни разходи и на оптимална цена. Сертифицирана е съгласно изискванията на ISO 9001:2008; BS OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 и ЕО/842.

Решенията и системите, които предлага на българския пазар, са на световно признатите лидери Fujitsu General Limited, Atlantic, Olimpia Splendid, Olefini, Aspen Pumps, Melissa Climate, YORK, Galletti, Panasonic, Maxa, Action Clima.