Какво се случи до този час? 

Късметлия решил да не се върне от Турция в Северна Македония с автобуса на "Беса Транс". Младият мъж на име Енес обаче два дни не могъл да се свърже със семейството си. В крана сметка, се прибрал жив и здрав при невярващите си родини, разказва bTV.

Докъде стига дезинформацията: млад мъж с фалшив сертификат издъхна в болница от усложнения от коронавирус. Не се ваксинирал, защото го било страх от репродуктивни проблеми. Отказал и кислород, за да не му изгори белите дробове. Д-р Кирил Пеев от ИСУЛ, където е лекуван мъжът, призова пред bTV: "Не вярвайте на врели-некипели. Абсурд е да се говори, че кислородът изгаря белия дроб. Той доставя вещества, за да може белият дроб да се пребори с инфекцията". А ползите от ваксините са многократно повече от евентуалните вреди, повтори лекарят. 

"България трябва да се развива равномерно навсякъде, а не само 4-5 области" - това е само един от знаковите коментарите по днешната ни тема "Ако вашите данъци останат където живеете, по-добро място ли ще стане то?" Още любопитни мнения ще чуете в подкаст новините.

Готвят затвор за родители в Гърция, ако откажат да пуснат децата си на училище заради несъгласие със здравните COVID протоколи. Учениците там трябва да си правят домашни тестове два пъти седмично. Това доведе до протести пред някои училища и жалби срещу учители и директори. А у нас готвените промени са за това кога да започва учебната година - акад. Николай Денков предлага това да става от началото на септември, а не от 15-и.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Ако вашите данъци останат където живеете, по-добро място ли ще стане то?"

До този момент превес имат отговорите "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.