С какво ще запомним този ден? 

Избирателите на ДПС да дадат гласа си за президент, който е "обединител на нацията и на всички български граждани, стожер на Конституцията, законността и върховенството на правото, поле на съгласията по време на кризи и в нормално време и лице на държавността и на държавата пред света". Това е профила, на който трябва да отговаря бъдещият държавен глава според Движението за права и свободи, обяви лидерът му Мустафа Карадайъ. 

"Не е важно как ще бъде съставено потенциалното коалиционно правителство, а какъв икономически модел и модел за европейска интеграция ще предложи на България" - още от коментара на бившия депутат от БСП проф. Иво Христов ще чуете в подкаст новините. 

Българин е администрирал сайт с над 4,5 млн. снимки и видеа с порно с деца. Повечето от тях са от Молдова и Украйна. Няма данни за българчета, но имало клиенти на сайта от страната ни. Родителите знаели за видеата и получавали пари, за да позволят на децата си да участват в тях, обяви заместник-главният прокурор и шеф на следствието Борислав Сарафов. Според "24 часа" името на задържания за 72 часа българин е Пламен Велинов.

Роджър Федерер планира да се върне на корта през лятото на 2022 г., но за последно, предаде Корнер. Швейцарецът вдигна завесата около това как се развива възстановяването му и как точно планува да протече подготовката му за предстоящия сезон. 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic